Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Genfben tárgyalnak a szíriai békéről, Szíriában tesznek érte!

2016. január 30. - Andre Lowoa

Megkezdődtek a közvetett tárgyalások a szíriai békéről Genfben tegnap délután.

Az első ülésen a közvetítő Staffan de Mistura ENSZ-megbízott a damaszkuszi kormány delegációjával találkozott. A szíriai küldöttséget Bassár Dzsaafari ENSZ-nagykövet vezeti.
A tárgyalások helyszíne a genfi ENSZ-központ. Az ülés után Mistura azt mondta a sajtónak: “jó oka van azt hinni”, hogy az ellenzék fő erejét képviselő Tárgyalási Főbizottság (HMC) vasárnap csatlakozik a tárgyalásokhoz, de még várja a “hivatalos megerősítést”
A diplomáciai “csatározások” nem igazán voltak tegnap hatással a szíriai fronthelyzetre! Az ottani latrok nem kis keserűségére.
A szír hadsereg a Darayya-kazánban rekedt martalóchordák fölmorzsolásán munkálkodik-nem is eredménytelenül. Darayya és az attól délre fekvő Moadamiyah banditáit pusztították tegnap nagy hatékonysággal. Levegőből földről egyaránt.
Észak-Szíriában a kurd miliciák egyre nagyobb nyomást fejtenek ki a dzsihadistákra, és egyéb “mérsékelt” terroristabandákra. Így az ISIS martalócokon kívül nagy buzgalommal és hozzáértéssel irtják az “An-Nusra Dzshabhat” az “Iszlám Front” és a “Szabad Szíriai Hadsereg” nevű bűnbandák állományát.
kurdok
Tegnap megindultak erőik Azaz város és a Meng légibázis irányába. Nagyon úgy fest, hogy akciójukkal a térségben elvágják a bűnbandákat a török utánpótlási vonalaiktól.
Aleppo-tartomány keleti részén is műveletekbe kezdtek tegnap a kormányerők. Céljuk, hogy megszerezzék az ellemőrzést az Eufráteszen lévő stratágiai vízmű “innenső” oldala felett is az ellenőrzést.

eufr

Északkelet Latakia tartomány kurd hegyei között a Kinsibba megkaparintásáért indított katonai offenzíva zajlik.

latakiya_0


http://www.balrad.com/2016/01/30/genfben-targyalnak-a-sziriai-bekerol-sziriaban-tesznek-erte/

süti beállítások módosítása