Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Szakad a cérna Calaisnál

2016. január 24. - Andre Lowoa

Miután a francia hatóságok megkezdték eldózerolni a “Dzsumbujt” Calaisnál-hogy KONTÉNERVÁROSBA KÖLTÖZTETHESSÉK A TÁBORLAKÓKAT-bevándorláspárti tüntetés volt a sátortábornál, amit rendőrök biztosítottak. A tüntetés után viszont kitörtek a táborból a migránsok és ekkor indultak meg a kikötő felé.

Több száz egyedből álló migránshorda rohamozta meg a kikötőt Calaisban. Így akartak átjutni Franciaországból a brit szigetre.
Áttörték a kikötő kerítését, és nagyjából kétszázan másznak át rajta. A bevadult banda egy brit kompra akartak feljutni, a hatóságok közlése szerint ez ötven hordatagnak sikerült is.
De amúgy zajlik az élet a városban is! A helyiek szép lassan kezdenek beleunni a fertelmes agresszív horda garázdálkodásaiba, és már hajlandóak arra, hogy maguk vágjanak rendet saját portájukon.

http://www.balrad.com/2016/01/24/szakad-a-cerna-calaisnal/

süti beállítások módosítása