Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Dzsihadista vérengzés Szíriában

2016. január 17. - Andre Lowoa

Szíriában a Deir ez-Zortól északra fekvő Al-Bagiliya falu KETTŐSZÁZNYOLCVAN! (280) lakosát, köztük egész családokat mészárolt le tegnap a dzsihadista sátánfajzat horda-az ISIS. Bűnük az volt, hogy a repülőgépekről ledobott orosz élelmiszerszállítmányokhoz előbb értek oda, mint a hóhérkülönítményesek.

A férgek szabályos vérengzést követtek el. Áldozataik túlnyomó többségét helyben, egyszerűen a kadvenc módszerükkel végezték ki: lefejezték őket! Gyerekeket-nőket, öreget-fiatalt. A falu főtere vérben úszik-jutott ki néhány túlélő üzenete a nagyvilágba Al-Bagiliyaból. A rémtörténetet megerősítette a Vörös Félhold segélyszervezet is.
Az “Orosz II. Front” pedig folytatta tegnap-sőt!-kiterjesztette működését. Egyre több segélyszállítmányt juttatnak el ejtőernyővel a rászorultaknak, és már vadászgépek kísérik a szállítmányokat. A ledobási körzet fölött körözve biztosítják, hogy a címzettek jussanak a portékához, ne pedig a martalócok.

Hama déli-Hirbnafsah nevű “elővárosánál”- tegnap a kormányhadsereg kemény csatározások közepette pusztította a féreghordákat.
Aleppo-tartományban légicsapások pusztították Minnik és Maranaza körzetében a banditacsapatokat.
A tartomány északkeleti régiójában Al-Bab és Nadef falvakból takarították ki a szír kormánykatonák az ISIS-hordákat.
Haya határkörzetbe megérkezett Törökországból az ankarai maffia utánpótlásszállítmánya az “An-Nusra Dzshabhat” terrorbandának. A második. Mivelhogy az első sikeresen célba ért, Kardiganék fölbátorodtak a sikeren. De föltűnt ám a dolog a kormányerőknek is. Így aztán Ankarában szervezhetik a harmadik konvojt, merthogy a másodiknak mind a 15 teherautója, harminc banditával-elpusztult.
Nagyot alkotott tegnap a Suheil ezredes parancsnokolta “Tigrisek” kommandóalakulat. Közelebbről meg nem nevezett helyszínen rajtaütöttek egy latortáboron. Jó szimatuk volt a “Tigriseknek”! A bűntanyán szinte kizárólag katonailag képzetlen dzsihadistákra csaphattak le. Ez a horda csakis az öngyilkos merényletekre készülődött, és az önrobbantás fortélyait tanulgatták éppen, amikor utolérte őket a végzet. A mintegy háromszáz martalóc mindegyike “Shahid övet” (robbanóanyagmellényt) viselt szennyes élete utolsó pillanatában.
Latakia tartományban a kormányhadsereg Gayuk Dag, Kantara, Marunyaka, Mrayzh, Chardakly és Al-Kum falvakból takarította ki tegnap a banditákat, és este megkezdték Thaum féregtelenítését.
A Homsz-tartománybeli Sneyselben egy öngyilkos bandita akciójában négy kormánykatona meghalt, kilenc pedig súlyosan megsebesült.
Homszban is volt robbantás. A város örmény negyedében lévő Szent György templomnál egy autóba rejtett pokolgéprobbant, de csak anyagi károkat okozott.
Kelet-Gutában-bár a búnbandák elszántak küzdenek-araszolgat előrefelé a kormányhadsereg patkánymentesítő offenzívája,. Jellemző a helyzetre, hogy az utóbbi 24 órában mindössze kétszáz méternyit tudtak “előrenyomulni” a kormánycsapatok.
Akik soraiban azért akad egy-két ügyes lövész is. Az óvatlan pribékek fejéről a sapkát gyorsan képesek leverni.

http://www.balrad.com/2016/01/17/dzsihadista-verengzes-sziriaban/

süti beállítások módosítása