Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Komoly lehetséges “fejleményekre” enged következtetni néhány-az utóbbi napok-donbasszi történése.

2015. december 28. - Andre Lowoa

A kijevi junta martalócbandáinak folyamatos tűzszünetsértése, Oroszország minszki kontakcsoportjának “nehéz fiúkkal” való megerősítése, Alekszander Zaharcsenko DNR vezető tegnapi kijelentése, és a kominternovoi atrocitás meglehetősen széleskörű publicitásaarra enged következtetni, hogy Kijev az “utolsó dobását” nagyon el fogja hibázni.

Ha még mindehhez azt is társítjuk, hogy Vlagyimir Putyin a minap kijelentette, hogy Maradék-Ukrajna “DÉLKELETI ORSZÁGRÉSZÉBEN élő orosz nemzetiségű és oroszajkú lakosságát Oroszország Anyácska nem veti martalékul a fasiszta fenevaak elé”, sok kétség a jövőt illetően nem maradhat senkiben.
Az események és a beszédek nagyon egybevágóak! Mindezek tükrében talán döntő fontosságú lehet az a tény, hogy a valcmanista rezsim telepofával a világba ordított hét pufferzónában lévő falu “szeparatista megszállását” a DNR igencsak látványosan cáfolta. Az Eduard Baszurin a DNR HM-szóvivőjének személyes jelenlétével dúsított EBESZ szemlebizottságot Kominternovonál ért kijevi provokáció kellően meggyőzheti a világot Kijev álnok magatartásáról. Pláne akkor, ha minerről még videobizonyíték is van!
Nagyon már nem fogadható el kijevi junta részéről az a magyarázkodás, hogy a “huncutságokat” az ilyen-olyan latorzászlóaljak követik el. Amelyek saját szakállukra intézkednek!
A folytatás igencsak érdekesen alakulhat!

http://www.balrad.com/2015/12/28/donbassz-104/

süti beállítások módosítása