Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Putyin: Mókatárunkban van még néhány újdonság!

2015. december 20. - Andre Lowoa

Az orosz biztonsági- és hírszerzői szervezetek dolgozóinak tegnapi – a Kremlben tartott szokásos év végi fogadásán Vlagyimir Putyin elnök tovább csigázta Oroszország ellenségeinek amúgy sem takaréklángon égő izgalmát. Amikor a terroristák elleni háború eddigi lefolyásáról beszélt az egybegyűlteknek:

“Szeretném megjegyezni, hogy még messze nem értünk képességeink végére. Még nem vetettünk be mindent, ami rendelkezésünkre áll. Vannak még tartalékaink – és ha szükséges, azokat is bevetjük.”
Ezzel a kijelentésével pedig Oroszország elnöke kétség kívül további álmatlan éjszakákat okozott – például a NATO-vallás főpapjainak. Akik megpróbálják kitalálni, hogy miféle meglepivel áll még elő Oroszország? Pedig már az eddigiektől is el vannak telve, újabbakra nem vágynak.
El is határozta a NATO nevű latorszövetség, hogy a Földközi-tenger keleti medencéjébe hadihajókat, Törökországba pedig repülőgépeket is küld, hogy segítsen a törököknek elhárítani a Szíria felől érkező “fenyegetéseket”. Amit nem az ISIS jelent. Ami ellen-ugye-élet-halál küzdelmet vív a NATO. És amely küzdelemnek egyik fő “frontországa” Törökország.
Ugyan a törökök nem törik magukat össze az IS elleni háborúban, sőt!- több mint gyanúsan elnézők a terrorállammal szemben. És már a nyugati szövetségesei által is bosszantóan jó kereskedelmi kapcsolatokat ápol az ankarai maffiakormány a dzsihadistákkal.
Bosszantja Ankara nyugati szövetségeseit az is, hogy Kardigan szultán Irakra is ki akarja terjeszteni uralmát-egyelőre sikertelenül.
A bűnszövetség legfelsőbb döntéshozó szervének valamennyi tagja által támogatott lépés első olvasatra is egyértelműen a szíriai orosz kontingens ellen irányul. Minden jel szerint innen várják az újabb orosz meglepetéseket.

http://www.balrad.com/2015/12/20/putyin-mokatarunkban-van-meg-nehany-ujdonsag/

süti beállítások módosítása