Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Szíriai és térségbeli történések

2015. december 19. - Andre Lowoa

Szíria Damaszkusz, Aleppo, Latakia és Homsz tartományaiban számtalan helyen zajlottak tegnap reggeltől ma reggelig a latormentesítési akciók. A földön a kormánycsapatok és a velük szövetséges milíciák tették a dolgukat, őket pedig a levegőből segítette az orosz-szír légipáros.

Ezek közül a leg említésre méltóbban a Latakia-tartománybéli Kdyně és Ikko környéki műveletek, ahol a “Dzshabhat en Nusra” latorbandái már a végüket járják. Elpusztult hordatársaik elföldelésére sincs már idejük, meg lassan erejük sem. Rengeteg ugyanis a súlyosan megsebesített latoregyed. Se gyógyszer, se kötszer, se drog. Nyafognak is rendesen, de hát mindenféle-Törökország felé vezető-út lezárva.
Szíria délnyugati csücskében-Shuweyda-tartományban a Jordánia felől érkező dzsihadista konvojokra figyeltek fel a szír kormányerők. Komoly mennyiségben érkezett a fegyver és a drog. Tegnap aztán a hadsereg különleges kommandója véget vetett a bótolásnak.
Az iraki Falludzsánál tegnap dél tájban a Washington által összeverbuvált és irányított “antidzsihadista koalíció” méretes légicsapást mért – az iraki hadseregre.
Állítólag az ISIS pribékjei voltak a célpont, de azokat az iraki kormánycsapatok még a “segítség” megérkezte előtt elüldözték. És hát a sátánfattyak helyén akkor már az iraki hadsereg katonái voltak.

A dzsihadisták pedig kezüket dörzsölve, vihogva figyelték biztos távolból, ahogyan a légi “támogatók” lerendezik a földön ügyködő szövetségeseiket.
A szövetségesi gyors “légisegély” több mint 30 iraki katona életét követelte, további 20 pedig megsebesült.
Törökország délkeleti-kurdok lakta térségében-a Kardigan-maffiának komoly gondjai támadhatnak. Egyre nagyobb ankarai erőket kell a térségbe vezényelni a Kurd Munkapárt ELLEN, akik pedig jól jönnének a dzsihadisták elleni akciókban. Persze nem Kardigan szultánnak és hordájának.
A térségben olyannyira vészessé nyilvánította a helyzetet a világ elsőszámú latorállama-az USA-hogy rohamtempóban szerelgetik és telepítik a török-szír határtérség török oldalát védő légvédelmi elhárító rendszereket.
Orosz katonai műholdak élénk érdeklődéssel figyelik az örmény-azeri határtérséget. Érdeklődésre számot tartó esemény az akad bőven. A Döbrögi-haver azeri tüzérség munkálkodik rendesen. A Kaukázus déli térsége is zsongani látszik.

http://www.balrad.com/2015/12/19/sziriai-es-tersegbeli-tortenesek/

süti beállítások módosítása