Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Szír ügyek

2015. november 29. - Andre Lowoa

Kardigan török Főkeresztapa tegnap szónokolt hívei és apanázsoltjai gyülekezetének. Ismét arról papolt, hogy jogos volt az orosz gép lelövése, amelyet ő légtérsértéssel indokol, és bírálta Oroszországot szíriai beavatkozása miatt.

Ugyanakkor hüppögött egy keveset a történtek miatt.
Bár ne történt volna meg (az orosz gép lelövése), de megtörtént. Reméljük, többé nem fordul elő hasonló eset- mondta. DE EZ VISZONT NEM TEKINTHETŐ HIVATALOS BOCSÁNATKÉRÉSNEK!
Mindkét félnek pozitívabban kellene hozzáállnia az ügyhöz – hörkentette. Megismételte amit az előző nap mondott, hogy a párizsi klímakonferencia alkalom lesz a feszültségek elsimítására Vlagyimir Putyin orosz elnökkel.
Jurij Usakov orosz elnöki tanácsadó Moszkvában azt mondta, hogy Putyin elnök nem akar beszélni Erdogannal, mert Ankara nem hajlandó bocsánatot kérni a vadászbombázó lelövéséért. Merthogy ez a kardigani sorry!-ez azért mégsem tekinthető bocsánatkérésnek. Kiváltképp nem olyannak, amire Vlagyimir Putyin áhít!
Usakov hozzátette: Moszkva megkapta a török fél felkérését egy lehetséges találkozóra a november 30-i párizsi klímacsúcs keretében.
Szergej Lavrov orosz külügyminiszter és szír kollégájának moszkvai tárgyalásain megállapodás született: a Szíriában lévő orosz erők és a szír kormánycsapatok megkezdik a török-szír határtérség izolálását, és patkánymentesítését.
Lavrov egyúttal hivatalosan is bejelentette, hogy január elsejétől a török állampolgárok CSAK VÍZUMMAL léphetnek be Oroszország területére.
Könnyen elképzelhető viszont, hogy a “Sojgu & tsai Utazásszervező Zrt” fog turistautakat szervezni Törökországba.

tur

Tegnap estére a török szárazföldi erők mintegy ezer darab tankot-köztük Leopard-típusúakat-és önjáró lövegeket vezényelt a török-szír határhoz a kelet-trákiai térségben, és sorakoztatott fel 20-100 méterre a határvonaltól. Még török területen.
Szép számban jelentek meg aknamentesítő és hídvető alkalmatosságok is a török oldalon.
Békés egymás mellett élés a szír-török határon. A török oldalon készült felvételen az látszik, hogy a szír oldali dzsihadisták kedélyesen társalognak az ellenük “harcoló” török katonákkal. Meg kapnak egy kis menázsit.
Ugyanakkor tegnap kora este a Nagy Dzsidistaellenes török akciósorozat keretében, török területről a török hadsereg aknevetővel lőtte Jabal al-Acre térségében a szír kormányerőket. Erről Ali Mayhub dandártábornok, a szír hadsereg szóvivője számolt be.
A görög hadügyminiszter Panos Kammenos állítja: volt olyan nap, hogy a török légierő ötven alkalommal-nem egszer kötelékekben is-sértegette a görög légteret. A görög hadügyér szerint állandó téma ez a NATO-latorszövetség mindenféle összejövetelein, de azon túl hogy erről fecsegnek-semmi érdemi eredmény!
Viszont! Az Sz-400-asok “beállása” óta mintha elvágták volna a dolgokat! Messze-török légtérben-sem fedezni fel még egy kósza török repülőt sem, nemhogy köteléket! Pláne nem görög légtérben.
A ​​Tahir Elche ügyvéd elleni tegnapi merénylet miatt fölháborodott tiltakozókkal szemben meglehetősenkeménykedett Kardigan rendőrsége. A mintegy kétezer fős tiltakozó isztambuli gyülekezetet a Taksim téren vízágyúkkal és könnygázzal bírták távozásra.

http://www.balrad.com/2015/11/29/szir-ugyek/


Erdogan egész családja a terroristákat támogatja

Recep Tayyip Erdogan török elnök lánya a tulajdonosa annak a “titkos” katonai kórháznak, ahol – Törökország területén – az Iszlám Állam harcosai orvosi ellátásban részesülnek.

A nyár folyamán a Global Research beszámolt egy Törökország területén működő “titkos” létesítményről, ahol a Szíriában és más országokban működő terroristák ingyenes orvosi ellátásban részesülnek. Július végén a kórház egy alkalmazottja neve elhallgatását kérve nyilatkozott a létesítményről, ahol saját bevallása szerint akkor alig több mint két hónapja helyezkedett el, és amiatt hagyta ott munkáját rövid időn belül, mert egyértelművé vált számára, hogy a török hadsereg tömegesen oda szállítja a Szíriában működő terroristákat.

A nővér arról számolt be, hogy hét hete dolgozott a kórházban, és ez idő alatt minden nap érkeztek a török hadsereg teherautói, melyek a sebesült harcosokat szállították. A Sanliurfa tartományban – Törökország délkeleti régiója – működő létesítmény egyértelműen Erdogan lányához köthető, aki maga is számos alkalommal feltűnt a helyszínen. A nővér saját bevallása szerint egy hónapra 7500 dollárt kapott munkájáért, de alavitaként számára elfogadhatatlan volt a dzsihadisták megsegítése – akik saját értékrendjük szerint meg kellett volna öljék őt -, emiatt döntött amellett, hogy beszámol a dzsihadistáknak ingyenes orvosi ellátást biztosító kórház működéséről. Elmondása szerint számos alkalommal látta a török elnök lányát, Sümeyye Erdogant megjelenni a létesítményben, aki gyakran személyesen felügyelte annak működését. Az ISIS tagjainak törökországi jelenlétéről számos sajtóorgánum beszámolt; a Today’s Zaman török lap már júniusban leközölt egy cikket, miszerint a környéken élők arról számolnak be, hogy az ISIS tagjai jönnek-mennek Akcakale utcáin (a nővér által említett kórház közelében).

November végén arról jutottak nyilvánosságra információk, hogy Bilal Erdogan, az elnök fia a tulajdonosa több olyan vállalatnak is, melyek az Iszlám Államtól vásárolnak fel olajat, illetve annak célba juttatását végzik. Bilal Erdogannak többek között hajózási vállalata és olajfeldolgozó létesítményei vannak birtokában, melyek az ISIS által Szíria és Irak területén kitermelt olajból tesznek szert profitra. November 28-án Mowaffak al-Rubaie, az iraki képviselőtanács egy tagja – volt nemzetbiztonsági tanácsadó – arról számolt be, hogy az Iszlám Állam húsz dolláros áron ad el olajat Törökországnak, amit a terrorszervezet Irak és Szíria területén termel ki. Elmondása szerint a török hatalmi elit és az Iszlám Állam közt évek óta megállapodás van érvényben, melynek részeként a terroristák tagokat toborozhatnak a migránsok közt, sérült harcosaik Törökország területén kapnak ingyenes orvosi ellátást, a török hatalmi elit pedig féláron vásárolja fel az illegálisan kitermelt olajat, ami állandó bevételi forrást jelent a terrorszervezet számára.

http://www.hidfo.ru/2015/11/erdogan-egesz-csaladja-a-terroristakat-tamogatja/
süti beállítások módosítása