Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Borzalmas bűncselekmény Donyeckben

2015. november 21. - Andre Lowoa

Donbasszban a helyzet változatlan! Még nem háború!-de már nem béke.

A Gorlovka-Donyeck térségben mára virradóan is zajlottak heves összecsapások. A donyecki repülőtér területét ismét nagy kaliberű (nem is létező) tüzérséggel bombázták Valcman martalócai.
Donbassz népe átélt már ennél szörnyűbb időszakot, de békésebbet is!
Szenvednek viszont bőven Kijev latorjai a front közelében lévő fészkeikben. Legyenek azok lövészteknők, vagy “komfortos” fedezékek.
lövá
A silány ellátmány miatti amúgy sem rózsás martalóchangulatot tovább lombozza az “új kollégahad” megjelenése. Patkányok-de főként egerek százezrei-vállalkoznak társbérletre Valcman pribékjeivel. És állítólag átkozottul szemét módon viselkednek.

lövá2

Fölfalnak-megrágnak mindent. Pillanatnyi nyugtot sem hagynak a hadfiknak. Aludni sem hagyják a hadinépet. Bemásznak a ruháik alá, és úgy molesztálják őket. Van olyan frontszakasz, ahol csak a csapkodás és a káromkodás hallatszik.
lövá1
Nem is csoda, hogy vannak olyan kritikusszakaszok, ahol a parancsnokok zendüléstől tartanak.
A donbasszi egérinvázióval nem, de Donyeckkel viszont nagy tejedelemben foglalkozik Maradék-Ukrajna udvari sajtója. Hallatlan skandallum borzolja Kijev idegeit. Hrivnyahiány esete forog fenn Donyeckben. Szó szerint fennforog, és hiányzik.  Már néhány napja.
Donyeckben ugyanis volt/van egy emlékműnek nevezett meglehetősen elmés megoldású műalkotás. Egy szép lassan forgó talapzaton egy karikában egy hatalmas egygrivnyás érme. Néhány esztendeje helyezték üzembe. E sorok beszerkesztője részesült abban a szerencsében, hogy láthatta a maga valóságában. A futball EB-re kanyarítottákoda, hirdetve az önálló ukrán pénz-a Hrivnya-dicsőségét és stabilitását.
Nemrégen azonban kiszúrták valakik, hogy a termetes rézérme eltűnt a karikából. (A körülmények ismeretében bátran kijelenthetjük, hogy magyarországi Rézműves familiának köze nem lehet a dologhoz.) Akadt olyan donyecki, aki nap-nap után arra szokott eljárni a Grivnya előtt, de föl sem tűnt neki a hiány! (Érthető ez mondjuk, ha arra kell ügyelni, hogy nehogy egy latorgránát essen épp az ember fejére.)
Node valakinek mégiscsak föltűnt a hiány, és innentől hír lett a dologból. A donyeckiek-akik már többnyire orosz rubelban kapják illetményeiket-nem sopánkodnak a grivnya hiánya miatt, mondván hogy az ő életük már a rubel körül forog. De azt jó néven vennék, ha rubelérme kerülne a karikába.
Viszont az ügy Kijevben óriási port kavart, és Maradék-Ukrajna meggyalázásnak szándékát látják a dolog mögött. Egynesen a donyecki hatóságoknak tulajdonítva a szörnyületes tettet. Ennek megfelelően csaptak is hatalmas wirchaftot a dologból.
süti beállítások módosítása