Egyre inkább éreztetik hatásukat az orosz és a szír légierő csapásai Szíriában. Az ilyen-olyan fegyveres bandák olyan erővel találták magukat szembe, amihez foghatóról eddig még csak nem is hallottak.
A Szíria törvényes kormánya ellen fegyverrel lázadók a légicsapások és a szír hadsereg csapásai következtében tömegével pusztulnak. Életben maradt cimboráik pedig úgy gondolván, hogy ennek már fele sem tréfadolog-tömegesen adják meg magukat a szír hadseregnek.
Hétszáz-nyugati szóhasználattal élve-“mérsékelt” kormányellenes lázadó adta meg magát ma reggel Szíriában, a Damaszkusztól 110 kilométerre lévő Daraa-falunál.

meg dás

Fegyvereiket leadták, és írkálják bőszen a továbbiakban békés életre való áttérésük esküjét.
A szűrés során 250 “mérsékelt”-értsd: az USA-által felbujtogatott-felfegyverzett-kiképzett-apanázsolt-banditáról kiderült, hogy kevésbé ártalmasak, így ők “szabadulólevelet” kaptak, és visszatérhetnek a civil életbe. A magamegadó banda ellenőrzése-szűrése folyamatos.
Valami oknál fogva viszont élő-eleven dzsihadista még nem került fogolysorba. Az ISIS- hóhérok vagy elpusztulnak a csapások nyomán, vagy menekülnek amerre látnak.


http://www.balrad.com/2015/10/04/legnyomas-sziriaban/