Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Jobbik: az amerikai katonai jelenlét veszélybe sodorja Magyarországot

2015. szeptember 20. - Andre Lowoa

Tiltakozik a Jobbik a NATO kelet-európai erőfitogtatása és a Magyarországon egyre fokozódó amerikai katonai jelenlét ellen. Az észak-atlanti katonai szövetség agresszív, terjeszkedő hatalomként viselkedik, ami veszélybe sodorja Magyarországot.

Mirkóczki Ádám, a párt szóvivője szombati közleményében egyértelműen közölte; az amerikaiak kelet-európai terjeszkedése, a fegyvertelepítések, az újabb hadgyakorlatok nem járulnak hozzá az ukrán konfliktus megoldásához, épp ellenkezőleg, annak elmérgesedéséhez vezetnek. Mirkóczki szerint a NATO egyértelműen úgy viselkedik, mint egy támadó természetű, agresszor haderő, ami frontországként használja, veszélybe sodorja Magyarországot és a térség más országait.

“Amennyiben a kormánynak Magyarország és a magyar emberek biztonsága a legfontosabb, akkor véget vet az amerikai geopolitikai célok feltétel és kritika nélküli kiszolgálásának, és kizárólag felelős, diplomáciai lépésekkel segíti elő a térség egyik legsúlyosabb konfliktusának békés rendezését.”

A szóvivő azt is közölte, pártja a konfliktus békés rendezésében partnere lesz a kormánynak, és kész támogatni az ezzel kapcsolatos döntéseket.

Az ukrán konfliktus békés rendezésére pedig kész, az érintett országok által is elfogadott tervezet van, amit az amerikai katonai jelenlét önmagában is sért. A február 12-én aláírt minszki egyezmény 10. cikkelyét sérti, hogy amerikai katonák állomásoznak Ukrajna területén. A Minszkben aláírt tűzszüneti megállapodás ugyanis előírja, hogy minden külföldi fegyveres erőt, haditechnikát és zsoldos alakulatot ki kell vonni Ukrajna területéről. Ennek ellenére 18 nyugati ország fegyveres erői tartózkodnak Ukrajnában, különböző hadgyakorlatok ürügyén, és a Magyarországon kezdődő hadgyakorlatokról is egyenesen Ukrajnába vonulnak tovább. A legnagyobb létszámban amerikai csapatok vannak jelen Ukrajnában, ami azt mutatja, hogy Washington a minszki békeegyezmény ellehetetlenítésében érdekelt, emiatt a tűzszüneti megállapodás feltételeit szándékosan sérti.

Magyarország és a Visegrádi Csoport lakossága egyértelműen a konfliktus békés rendezésében érdekelt, a párt így a többségi lakosság érdekeinek védelmében lép fel. Egy esetleges háború során a térségünkbe telepített amerikai fegyverek és amerikai ellenőrzés alatt álló létesítmények katonai célponttá válnak, emiatt az az állítás is megalapozott, miszerint a NATO ütközőzónának használná Magyarországot, és ezzel a magyar lakosságot veszélybe sodorja.


http://hidfo.ru/2015/09/jobbik-az-amerikai-katonai-jelenlet-veszelybe-sodorja-magyarorszagot/

süti beállítások módosítása