Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Szervezettség és irányított megmozdulás

2015. szeptember 07. - Andre Lowoa

Mindenképpen valamilyen szervezettségre utalnak a pénteki események, kérdés, milyen értelemben – mondta lapunknak Földi László titkosszolgálati szakértő, reagálva arra, hogy ugyanazon a napon migránsok egy nagyobb csoportja gyalog indult neki az osztrák határnak, közben pedig zavargások törtek ki Röszkénél és Bicskén.

Földi emlékeztetett, a bevándorlók mobiltelefonon tartják egymással a kapcsolatot, így tudják, mi történik a másikkal. Lehet, hogy spontán történt minden, de lehet, valakik irányították – mondta a szakértő. Felhívta ugyanakkor a figyelmet: a mostani események megmutatták, vannak hangadók a tömegben. Ezzel együtt nem gondolja, hogy ez nagy veszélyt takarna, nem terroristákról van ugyanis szó.

Egy jámbor vándor hálálkodó üzenete a MAGYAROKNAK!
A szakértő az események szempontjából fontosnak tartotta, hogy az európai országok politikailag egymásnak estek, diplomáciai káosz alakult ki, ellentmondó nyilatkozatok láttak napvilágot. Mindez megakadályozza, hogy, „harcászati szóhasználattal” élve, megvédjük magunkat. Ebből a megközelítésből az „ellenfél”, a migránsok tömegei kihasználják a helyzetet.
Földi kitért a hatóságok viselkedésére, amelynek kapcsán felhívta a figyelmet, hogy a rendőrök egész másképp intézkednek, mint egy magyar állampolgárral szemben, aki hasonló kihágásokat követ el. Tulajdonképpen mindegy, hogy hazánk vagy a rendőrség mit tenne, ugyanúgy elítélnének minket, de emiatt nyilván nem lehetünk élenjárók a „drasztikus megoldásokban” – jegyezte meg, példaként említve a spanyolokat, akik keményen lépnek fel afrikai enklávéikban, mégsem bírálják őket ezért. Hangsúlyozta, a migránsok siet­ségének semmilyen logikus oka nincs, de – szögezte le – „nincs is szó semmilyen menekülésről”. Ahonnan ezek az emberek jönnek, ott fegyveres gócpontok vannak, de ha tíz kilométerrel arrébb mennének, már nyugalomban élhetnének. Ezek nem menekültek, ez egy vándorló csapat – fogalmazott Földi, és hangsúlyozta azt is, hogyha ezek az emberek valóban menekülnének, normálisan, rendezett keretek között próbálnának az országba lépni. (Baranyai Róbert)

Szerző:

köszi1 köszi2 köszi3 köszi4 köszi5 köszi6 köszi7 köszi9 köszi10 köszi11 köszi8

https://balrad.wordpress.com/2015/09/06/errol-nem-tudositanak/

süti beállítások módosítása