Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Donbassz

2015. augusztus 29. - Andre Lowoa

roncs

Donbassz mára virradó éjszakája régen megélt csendességben telt el. Persze ez nem jelenti azt, hogy idilliek az állapotok. A hét első feléhez képest viszont igen.
Sztanyica Luganszka térségében volt egy rövid ideig tartó ide-oda aknavetőzgetés tíz órától kezdődően, de éjfélre abbahagyták a felek.
Frissítés: A Sztanyica Luganszkára vonatkozó hír téves! A legfrissebb információink szerint a donbasszi háború egyik leghevesebb ütközete zajlott le Sztanyica Luganszka térségében mára virradóan.
égés
A beszámolószerint EGYNAPOS CSATÁBAN Valcman latorserege ekkora vereséget és veszteséget még nem szenvedett! Ha további részletek ismerttéválnak, természetesen közölni fogjuk. Állítólag még zajlanak “utómunkálatok”!
Rajevkát este nyolc tájban ismét tanktüzérséggel lőtte a valcmanista bűnbanda, de tíz óra körül ott is elcsendesedett a vidék.

rom

A latortüzérség Popasznajából még rádolgozott egy kicsit Pervomajszkra! Nehogy behozhatatlan hátrányba kerüljön a város Gorlovkával szemben, a “Donbassz Sztálingrádja” címért való “versenyfutásban”. Szerencsére áldozatot mos nem követelt a latortüzérségi bombázás.
Gorlovkában a mai éjszaka olyan csendben telt el, hogy lehetett hallani Majorszk irányából a martalóchorda és a népköztársaságiak géppuskáinak hangját. Majorszknál ugyanis volt egy kisebb acsarkodás, de éjjel kettőre elcsitult. A népköztársaságiak nem szenvedtek veszteségeket. A latrok felől nincs hír.
Donyeck “Kujbisev” és “Putyilov” kerületeit érte latortüzérségi bombázás. Az ágyúzás este nyolckor kezdődött, de tíz óra tájban véget is ért.
Donyeckben közben a békére készülnek. Tegnap megnyitották a városban a háború során legyilkolt civileknek emléket állító emlékhelyet.

A repülőteret viszont egész éjszaka ágyúzták a valcmanisták, de meglepő lanyhasággal. Negyedóránként odalőttek. Ezt viszont egész éjszaka folytatták.
A reptéri szisztéma szerint ágyúzták a latrok Szpartakot is.
Bjelaja Kamenyka romjai felé éjfélig még ágyúzgatott a latortüzérség, de akkor abbahagyták. Beköszöntött a hétvége.
Kiderült közben, hogy a Bjelaja Kamenyka környéki csatábal a latortüzérség fehérfoszforos (azaz tiltott) lövedékeket is bevetett.

A kijevi “112 Ukrajna” televíziós csatorna beszámolója szerint MINDÖSSZE 19 lator pusztult el a Sztarognatovka-Bjelaja Kamenyka térségben lezajlott ütközetben, ahol egész latoregységek semmisültek meg. (Bár Maradék-Ukrajna alattvaló tévénézőit ez a 19-es szám is sokkolta! Hát még ha az igazat megtudnák?!)

süti beállítások módosítása