Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Berlusconi: afrikaiak tízmilliói indulnak meg Európa felé

2015. augusztus 09. - Andre Lowoa

Silvio Berlusconi, Olaszország volt miniszterelnöke szerint a Nyugat hatalmas hibát követett el Moammer Kadhafi rendszerének megdöntésével, mert az észak-afrikai kormánydöntések közvetlen vezettek a bevándorlási hullám megindulásához.

Berlusconi szerint Moammer Kadhafi volt az egyetlen személy, aki egységben tudta tartani Líbiát. A volt miniszterelnök az egyiptomi Al-Aram újságnak nyilatkozva kifejtette, hogy az Egyesült Államok, Nagy-Britannia és Franciaország gazdaságilag érdekelt volt az észak-afrikai rezsimek megdöntésében, de nem rendelkeztek se egységes stratégiával, se kész tervekkel arra vonatkozóan, mihez kezdjenek a káoszba taszított országokkal, arról nem is beszélve, hogy azok társadalmi-gazdasági fejlődéséről gondoskodjanak.

“Persze, Kadhafi egy diktátor volt. De ő volt az egyetlen személy, aki képes volt Líbia irányítására. Meggyilkolása óta csak káosz, anarchia van az országban. Az iszlám extrémizmus elszabadult, és ez a nyugati beavatkozás következménye.”

Berlusconi szerint a nyugati beavatkozás miatt kialakult hatalmi vákuumban terrorszervezetek által alapított iszlám kalifátusok jöhetnek létre a Földközi-tenger térségében. Az Európai Unió ahelyett, hogy – az eredeti elgondolás szerint – liberális demokráciákkal lenne körülvéve, délen terrorfenyegetést jelentő, nyílt expanzióban érdekelt iszlám kalifátusokkal lesz határos.

A volt miniszterelnök szerint a mai instabil helyzet közvetlen kiváltó oka, hogy olajérdekeltségeik miatt a nyugati országok megdöntötték az észak-afrikai országok kormányait. Az “Arab Tavasz” után azonban csak káosz maradt. Líbiában az, amit ma kormánynak neveznek, nem uralja az ország felét sem, ehelyett iszlám extrémista csoportok közt zajlik fegyveres harc, és egyikük Líbia jövőbéli kormánya lesz. Akkor az illegális bevándorlás mértéke sokszorosára nőhet, nemsokára afrikaiak tízmilliói fogják ostromolni Európa partjait.


http://hidfo.ru/2015/08/berlusconi-afrikaiak-tizmillioi-indulnak-meg-europa-fele/

süti beállítások módosítása