Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Donbassz

2015. július 31. - Andre Lowoa

tempr

Donbasszban a helyzet változatlan! Továbbra is az északi-luganszki-és a középső-donyecki-frontszakaszokon voltak harcok mára virradóan.
Izjumban mára virradóan partizánok rakétagránátokkal és géppuskákkal megsemmisítették a valcmanista megszállók egyik blokkposztját. Tucatnyi lator harapott fűbe. (A teljes kotorék!) Három partizán is megsebesült.
Rendkívül veszélyes a helyzet Szcsasztyjéban. A magát elbarikádozó ajdaros banditahordát nem merik a népköztársaságiak lerohanni, mert tartanak a város felrobbantásáról. Kijevnek is van félnivalója a dolog miatt, hiszen a felelősség teljes mértékben az övék. Vélhetőleg márőket is zavarja a dolog, és megrpóbálnak valamit tenni a neonáci bűnbanda leszerelése érdekében.
Erre utal, hogy Melnyicsuk martalócvezér ma hajnalban Kijevben arról panaszkodott, hogy szcsasztyjei hordáját sűrűn keresik fel VALAKIK, akik igyekeznek rábeszélni pribékjeit a helyzet feladására. (Persze a bűnbanda tudja, hogy tettei miatt nem adhatja meg magát, mert akkor rövid időn belül nyaktekerészeti mellfekvenc lesz a kiegészítő ruhadarab.)
Bahmutkánál egész éjjel csatározások voltak.
Gorlovka ágyúzásátmég ha kevésbé intenzívebben is mint az elmúlt napokban-folytatta Dzserzsinszkből a latortüzérség.

goház

Donyeck lakóit mára virradóan jobbára csak a Peszkiben zajló harcok zaja zavarta.
Krasznogorovka irányából először ágyúzta Marjinykát a latortüzérség, majd éjjel fél tizenkettőkor megpróbálkoztak újfent egy gyalogsági rohamfélével. Ezúttal is sikertelenül.

Sztaromihajlovkánál szintén összecsapások voltak mára virradóan

https://balrad.wordpress.com/2015/07/31/donbassz-50/



Donbassz mai napjának harctéri eseményeit jobbára a luganszki frontszakaszon előfordult történések jelentik.

Szcsasztyjénál a népköztársaságiak javaslatot terjesztettek elő a város megkímélése érdekében. Ennek lényege, hogy mindkét fél párhuzamosan és egyidejűleg vonja ki fegyverzetét és fegyvereseit a városból, a városhatártól 3-3 km. távolságra. Ez elegendő egérutat jelentene a martalócok számára. Ma délután helyi idő szerint öt óráig az “ajdaros” latrok nem reagáltak a javaslatra. A javaslattól függetlenül persze ment bőszen a városból való kilövöldözés.
Ma a valcmanista bérgyilkostüzérség ismét ágyúzta Pervomajszkot, és folytatta a Vjeszelaja Gora és Szokolnyiki bombázását.
Sztanyica Luganszkánál valamint Bahmutka térségében tovább dúlt a békétlenkedés.
Gorlovka a mai napon csodával határos módon-csak néhány belövést kapott.
Donyeck is megúszta ezidáig komolyabb latorágyúzás nélkül a mai napot. Szpartak már kevésbé volt szerencsés.
A donyecki repülőtér viszont élte a megszokott mindennapjait. Záporoztak a latorgránátok.

Említésre méltó harci cselekmények ma a déli frontszakaszon ma nem voltak. Ellenben komoly csörtetésekről érkeztek hírek. A valcmanista latorhad tovább ontja a technikát és élőerőt Donbassz irányába.
Augusztus 3-án Donyeckben megtartja első ülését Ukrajna belső emigrációba kényszerített legitim kormánya, Mikola Azarov miniszterelnök vezetésével.
A történet valódi érdekessége nem ez, hanem a hír az érdekes! Miszerint a “hír közzétételére arra illetékesek engedélyt adtak!” Ha pedig ebből az aspektusból vizsgáljuk a történéseket, akkor ez azt jelentheti, hogy Donyeckben hétfőn Maradék-Ukrajna egészére kiterjedő politikai eseménysor veszi kezdetét. A donyevki helyszín már csak “hab a tortán”.

https://balrad.wordpress.com/2015/07/31/donbassz-mai-napja-10/

süti beállítások módosítása