Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

“…akkor készítsetek elő hatvanezer koporsót!” Donbassz ma

2015. július 30. - Andre Lowoa

Hatvanezren vagytok?-kérdezték ma a donbasszi milicisták Valcman büszkélkedésére, miszerint hatvanezer martalócot számlál a Donbassz ellen küldött latorhad. Hatvanezren? Akkor készítsetek elő hatvanezer koporsót!-javasolták is azonnal Nyalókakirálynak.

Videon a mára virradó éjszaka gorlovkai eseményei. Három halott, kilenc sebesült civil. Gorlovka latorágyúzása ma is zajlott. Az “eredmény”: két civil halott, és hat sebesült-köztük két gyermek.

Lőtte a latortüzérség Alekszandrovkát, és a donyecki repülőteret. Nem kímélték a martalócok Szahankát, Kalinovkát, Zsabicsevot, Novaja Laszpat, Bezimennojet, Sztaromihajlovkát, Belaja Kamenykát, Zsiljeznyaja Balkát és Szpartakot sem.
Peszkiben éjjel-nappal dúl a harc. Így történt ez ma is.

Marjinykát ma délután ismét elkezdte kóstolgatni a valcmanista bűnbanda.
Nem éppen harctéri tudósítás, de Donbasszhoz köthető moszkvai hír: Vlagyimir Putyin aláírta a rendeletet a szankciók dacára Oroszország területére mégiscsak bejutó nyugati élelmiszerek megsemmisítéséről.
Gennagyij Zjuganov a KPRf elnöke ma javasolta, hogy a megsemmisítendő élelmiszereket inkább szállítsák le Donbassznak, semmint elpusztítsák. A javaslat meghallgatatott és elfogadást nyert.

https://balrad.wordpress.com/2015/07/30/akkor-keszitsetek-elo-hatvanezer-koporsot-donbassz-ma/

süti beállítások módosítása