Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Donbassz: Gorlovka martalócroham alatt áll!

2015. június 28. - Andre Lowoa

Szerdán Párizsban a “normandiai négyek” dörgedelmes nyilatkozatban adtak kétnapos határidőt a nehézfegyverzet donbasszi frontokról való visszavonására. Ám a jelek szerint a “nehéz” jelző az egy viszonylagos dolog. Értelmezés kérdése mindössze. A front két oldalán állók szerint ez nyilván olyan száz tonna körül kezdődhet, a kalibert illetően pedig valahol az interkontinentális rakétáknál. Ami ezek alatt van, az marad-és működik!

A szombatról-vasárnapra virradó éjszakára Donbassz frontjait illetően ez volt az alapállás. A jelentésekből legalábbis az tűnik ki, hogy a valcmanista latorhad ehhez tartotta magát. Ezzel egütt is voltak már a háború kezdete óta zajosabb éjszakái is Donbassz városainak-falvainak.
Északon a luganszki régióban Sztanyica Luhanszkánál aknavetőzték egymást a felek.
Pontosabban meg nem jelölt helyen a Bahmutka-szakaszon három darab latortank és BMP olvadt le. A ma reggeli “szemle” hét valamit azonosított be sült latorként.
Rossz éjszakájuk volt a Szcsasztyjéban fészkelő pribékeknek is. “Megkereste őket” egy csapat luganszki rohamosztagos. Csendben és váratlanul érkeztek. Zajongtak egy kicsit, majd amilyen csendben érkeztek-ugyanolyan csendben távoztak. Állítólag legalább tucatnyi latort húzhat le a zsoldlistáról a villámlátogatás eredményeként Nyalókakirály kincstárnoka.
A dzserzsinszki martalóctüzérség saját akaratából nem aludt mára virradóan. Ezek a pribékek Gorlovkát nem hagyták aludni.
A tudósítás begépelésekor érkezett a hír: Gorlovkát ma reggel fél kilenc óta tömeges tankrohammal támadja a valcmanista bűnbanda!
Avgyejevka latortüzérsége sem aludta végig az éjszakát. Ők Donyecket, Jaszinovataját és Makejevkát lőtték mára virradóan. És persze a repülőteret.
Peszkiben “visszafogott” lövöldözés volt az éjjel.
Volt viszont hangoskodás Marjinykánál és a városban. Trudovszkaja felől működött a bérgyilkoshorda. Hajnali háromra lett csak csend.
Krasznogorovkánál CSAK géppuskákkal és Kalasnyikovokkal volt lármázás az éjjel.
A déli végeken pedig viszonylagos csend honolt a donbasszi éjszakában. Csak Sirokino kapott néha-néha egy latorgránátot.
A népköztársaságiak a hétvégén csak inkább gyakorlatozgatnak.

https://balrad.wordpress.com/2015/06/28/donbassz-gorlovka-martalocroham-alatt-all/

süti beállítások módosítása