A fő-fölforgató hiéna John McCain elugrott Kijevbe is Nyalókakirályhoz tegnap, hogy néhány jótanáccsal ellássa Maradék-Ukrajna bitorlóját.

jony

A dagadtpofájú vén akasztófáravaló bandita nem vár kegyben részesült a kijevi udvarban. Nyalókakirály tanácsnoki-jól fizető-állással kínálta meg a fenevadat. A nyomorult vén lator azonban nem fogadta el a pazar ajánlatot. Kijev zajos őneki.
De mint kiderült, Őfelsége Nagy-Britannia uralkodójának egykori-levitézlett és rosszemlékű-miniszterelnöke Tony Blair hasonló munkaajánlatot kapott Valcmantól. Ő még morfondírozik a válaszon.
Donbasszban-talán McCain hiéna tanácsaira-“fölpörgette ma reggelre virradóan ténykedését a kijevi latorhatalom martalócsereglete. Kiváltképpen a latortüzérség volt elemében.
Mindenképpen megjegyzendő: a népköztársasági erők tüzérsége északtól-délig CSENDES!
Szcsasztyjéból egész éjszaka ostromolta a városban fészkelő martalóctüzérség a Vjeszelaja Gora-hehyen lévő népköztársasági állásokat.
Gorlovkát Golmiból ágyúzták mára virradóan a pribékek.
Jaszinovataja egész területét lefedte mára virradóan a latortüzérség ágyútüze.
Peszkit már szinte fölösleges említeni. Ott már akkor is lövöldöznek, ha élő ember ott nem lesz.
A donbasszi felszabadító háború kitörése óta nem érte olyan súlyos latortüzérségi ostrom Donyecket, mint ami a mára virradó éjszaka éjfél után pár perccel kezdődött.
A 10-15 másodpercenkét a városra zúdított tüzérségi össztűz jószerével Donyeck minden városrészét érinti. Beleértve természetesen a repülőteret is.
Éjfél előtt valamivel-ha lehet-még tovább fokozódtak a Krasznogorovka-Sztaromihajlovka közötti harcok.
Marjinykáért tovább erőlködik a valcmanista ordashad.
A Mariupol környéki térségben felélénkült a valcmanista nehéztüzérség. Pavlopoljét ágyúzták.

https://balrad.wordpress.com/2015/06/21/kemeny-latortuzersegi-ostromok-donbasszban/