Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Háborús készülődés Lengyelországban

2015. június 20. - Andre Lowoa

Egy német napilap jelentése szerint mostanra több mint 18 országból, több mint tízezer külföldi katona érkezett Lengyelországba, ami a hidegháborús időszak készültségét is meghaladja.

A Deutsche Wirtschafts Nachrichten Lech Majewski altábornagyot idézi, aki megerősítette, hogy

1989 óta nem állomásozott ilyen létszámú idegen haderő Lengyelországban.

Elmondása szerint az országban állomásozó idegen csapatok 2015 végéig több mint 200 különböző hadgyakorlatban fognak részt venni, ami 40%-os növekedést jelent a tavalyi aktivitáshoz képest.

A NATO hivatali keretei teljes mértékben a háborús készülődés legitimálásának lettek alárendelve; gyakran olyan hadgyakorlatokra érkeznek amerikai fegyveresek Európába, melyek egy évvel ezelőtt még nem is létező katonai struktúrát mozgósítanak. Júniusban kilenc NATO-országból 2100 katona érkezett Lengyelországba, hogy részt vegyenek a “Noble Jump 2″ hadgyakorlaton, a “Very High Readiness Joint Task Force” (NATO gyorsreagálású erők) részeként. Az új katonai struktúra azonban egy évvel ezelőtt még nem létezett – arra hivatkozva hozták létre, hogy nagyobb számú NATO-haderő állomásozzon Kelet-Európában.

A lengyel államfő, Bronislaw Komorowski korábban egy a NATO-főtitkárával tartott közös sajtótájékoztatón jelentette be, hogy “kérték a szövetséges haderő jelenlétének fokozását”. Természetesen, a hadgyakorlatokra minden esetben úgy kerül sor, hogy azt megelőzően a befogadó ország vezető politikusa a szövetségi viszonyra hivatkozva kéri a fokozott jelenlétet. Ahogy minden történelmi időszakban, az éppen aktuális nagyhatalom katonai “szövetsége” ma is kollaboránsokat működtet a kisebb országokban, hogy annak területén legitim módon megjelenhessen.

Ugyanakkor ennek kapcsán aligha beszélhetünk szövetségesi viszonyról: miközben mostanra több tízezer amerikai katona érkezett Kelet-Európába, a jövőben aligha hallhatunk arról, hogy Magyarország mint “capable logistician” az Egyesült Államok területén részt venne logisztikai feladatok ellátásában. Ez a logisztikusi szerep kimerül abban, hogy az amerikai hadianyagot el kell juttassuk Oroszország határaira. Arról sem hallhatunk, hogy magyar vagy lengyel haderő állomásozna az Egyesült Államokban, a mexikói határ környékén. Miközben egy valós “szövetségesi” viszony lehetővé kellene tegyen ehhez hasonló együttműködést, a NATO mint “szövetség” csak annyit jelent, hogy az amerikai csapatok legitim módon bevonulhatnak európai országokba.

Lengyelország szintén “a NATO szerves részét képezi”, ennek részeként a NATO gyorsreagálású erők központja Szczecin területén található. Washington így helyi szinten tud döntéseket hozni egy háborús helyzetben, abban az esetben is, ha az Egyesült Államok és kelet-európai érdekszférája közt valamilyen okból megszakadna a kommunikáció.



http://hidfo.ru/2015/06/haborus-keszulodes-lengyelorszagban/

süti beállítások módosítása