Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Javul Misa látása és hallása! Körmei pedig élesednek.

2015. június 16. - Andre Lowoa

Nemrégiben Oroszország elnöke kijelentette: “nem épelméjű gondolkodásra vall az, ha valaki azt feltételezi, hogy Oroszország veszélyezteti a Nyugatot és meg kívánja támadni a NATO-t.”

Az AMERIKAIAK válasza az volt, hogy Kelet-Európába katonai bázisokat, és nehézfegyverzetet fognak telepíteni. Néhol már-már orosz területre. Vlagyimir Putyin ezt már igencsak nehezményezte, és a hidegháború utáni korszak leggorombább amerikai lépésének nevezte.
Mindezen időszak alatt pedig Kelet-Közép-Európában végetérni nem akaró, megszámlálhatatlan sokaságú NATO hadgyakorlat kezdődött/folytatódott
Ma Vlagyimir Putyin bejelentette, hogy Oroszország modernizálni fogja hadseregét, és már az idei esztendőben 40 darab interkontinentális ballisztikus atomrakéta telepítésével lepi meg a latorszövetséget. Megvigasztalta a NATO-t, hogy ezek a rakéták a legkorszerűbb elhárító rendszereket is ki tudják cselezni. És hogy teljes legyen a latorszövetség öröme, tudtukra adta: egy teljesen új, mindent látó és halló radarrendszert is fog telepíteni Oroszország záros időn belül, amiáltal semmiféle NATO titok nem lehet latorberkekben Oroszorszáf fülei és szemei elől rejtve.
Alighanem alapos okunk van azt föltételezni, hogy Vlagyimir Putyin mai bejelentésére globális ajvékkórus fogy nyafogni fülsiketítő módon Misa erőszakos, agresszív hajlamai miatt.

https://balrad.wordpress.com/2015/06/16/javul-misa-latasa-es-hallasa-kormei-pedig-elesednek/

süti beállítások módosítása