Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Donbassz ma

2015. június 16. - Andre Lowoa

Minszkben ma ismét összeült egy kis szócséplésre az ún. kontaktcsoport. A mai téma a szokásos: humanitárius ügyek, “biztonsági” kérdések, és a politikai “együttműködés” lehetőségei a donbasszi Népköztársaságok és a kijevi latorhatalom között. Az már most tudott, hogy június 23-án négy alcsoport fogja tovább csépelni a szót Minszkben.

A minszki csődület tükrében már kezd érthetővé válni a mai donbasszi-viszonylagos-nyugalom.

lelet

Ami azért nem volt teljes. Pervomajszk ma is latortüzérségi támadás alatt állt, Donyeckij falunál pedig égi ajándék hullott. A feladó a kijevi junta volt. Szerencsére csak leesett a “Tocska-U”
Oboznojét is ostromolták ma Valcman latortüzérei, amibe egy asszony belehalt.
Gorlovka is élte a “szokásos mindennapjait”
Makszim Lecsenko a DNR adminisztrációs központjának vezetője ma Donyeckben bejelentette, hogy Okjtyrjabszkból megkezdték a civil lakosság evakuálását a Donyecki Népköztársaság más településeire. Emlékeztetőül: tegnap Alekszandr Zaharcsenko a frontvonalban lévő, sokat szenvedett faluban járt.
Vodjanovonál Vaszilij Kindrackij fasiszta hordaparancsnokot “akasztotta ki” ma egy népköztársasági horgászcsoport. De nem csak a régóta keresett fenevad akadt ma horogra Vodjanovonál. Népes hiénakolóniát likvidáltak a DNR deszantosai.

sakál

Természetesen voltak a frontvonal teljes hosszábban apróbb csetepaték, ám a harci helyzet viszonylag csendes.
Moldova kormánya ma lemondott. A hivatalos-vagy inkább csak sejthető-indok szerint a liberális miniszterelnök érettségibizonyítvány-hamisítási ügye miatt, ám sokkal inkább a kormányra nehezedő felelősség a Dnyesztermelléki várható konfliktus áll a lemondás mögött.

nyina stanszkij

Dnyesztermnellék külügyminisztere Nyina Staszkij ma bejelentette, hogy Kijev már javában folytatja országa ellen a lélektani és információs háborút.

https://balrad.wordpress.com/2015/06/16/donbassz-ma-37/

süti beállítások módosítása