Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

NATO-konvoj haladt át a magyar-ukrán határon

2015. június 10. - Andre Lowoa

NATO-konvoj haladt át a magyar-ukrán határon, a karpathir.com információi szerint. A hírportál fotókat is publikált a konvojról, ami Záhonynál lépte át az ukrán határt, és az amerikai hadsereg HEMTT taktikai teherjárművei variánsaiból állt, némelyikük leponyvázott rakománnyal.

A határőrség nem kommentálta az esetet, és a Kárpáthír szerint nem egyértelműen megállapítható a konvoj célja vagy útiránya. Az elmúlt hetek hírei alapján azonban az amerikai hadsereg jelentős haderőt küldött Magyarországra a Capable Logistician hadgyakorlatra hivatkozva, valószínűleg ezek egy része vonulhatott át Ukrajnába.

http://hidfo.ru/2015/06/nato-konvoj-haladt-at-az-ukran-magyar-hataron/



Satuba került a NATO a keddi záhonyi rajzás miatt!

A Magyarország és az egykori szocialista országok hadikészleteinek Valcmanék részére történt átadása után-mely fegyverekkel Donbassz népét gyilkolássza a kijevi junta banditasereglete-itt az újabb botrány a minap Záhonynál Maradék-Ukrajna területére belépő NATO konvoj kapcsán.
A keddi záhonyi rajzást az oroszországi sajtó a NATO eddigi állításainak-miszerint köze nincs a keleti tagországokna és önmagának a latorszövetségnek a donbasszi konfliktushoz-az élet általi cáfolataként értékeli.
(http://www.u-f.ru/News/u386/2015/06/10/716135)
süti beállítások módosítása