Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Nagykanizsa

2015. június 01. - Andre Lowoa

http://www.iranymagyarorszag.hu/kepek/kep/nagy/300170b3.jpghttp://zalakaros.info.hu/wp-content/gallery/nagykanizsa/nagykanizsa-nevezetessegei-0004.jpg

A King Együttes Nagykanizsán 2010. július 26.-án alakult ujjá 15 éves hallgatás után.
Szántó László billentyűk, ének; Gráber Szabolcs dobok, Vadász László gitár, ének; Bakon Csaba basszusgitár, Ács László gitár, ének, dalszövegek, zenei alapötlet, zenekarvezető.
A saját dalok előkészítése után,télen már stúdiómunka folyt,aminek eredménye, hogy jelenleg a Youtube-on már hallhatóak a dalaink. Ezeket követik az újonnan elkészülő dalok,melyeket jogvédésük után folyamatosan töltünk fel a zene és videó megosztó oldalra.
Koncerteket tartani a lemezek elkészülése után tervezünk. Terveink között szerepel dalaink kiadása zenei cd formájában. Mindannyian kanizsaiak vagyunk. Későbbiekben is kanizsai zenekarként szeretnénk a nyilvánosság elé lépni.
Bízunk abban, hogy egyre többen megismernek minket s megszeretik dalainkat, melyeken jelenleg is dolgozunk a stúdióban.
A dalok a SoundBox Hangstúdióban készülnek Pusztai László és Berczelly Bálint szakmai irányításával.

MMSz együttes (Mészáros Bálint, Mészáros József, Szántó László, Bonczók Norbert)

süti beállítások módosítása