Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Az USA már soha nem lesz olyan erős, mint volt

2015. május 31. - Andre Lowoa
Aleksander Kwaśniewski hidfo.ru

Aleksander Kwaśniewski, Lengyelország korábbi elnöke egy prágai biztonságpolitikai konferencián beszélt arról, hogy várhatóan Oroszország lesz a most felemelkedő multipoláris világrend egyik hatalmi pólusa, ami maga felé gravitálja a térségi országokat.

“A közeljövőben Oroszország a most kialakulóban lévő multipoláris világrend új központjainak egyikévé válik. Az Egyesült Államok szintén fontos szerepet fog betölteni, de már soha nem lesz olyan erős, mint az utóbbi 20-30 évben.”

Kwaśniewski elmondása szerint Moszkva gazdasági eszközök és propaganda segítségével nagyon hamar visszavonja majd Ukrajnát saját vonzáskörzetébe, és a most épülő multipoláris világrend jellegének egyenes következménye, hogy Ukrajna sem maradhat amerikai befolyás alatt. A volt államfő kifejtette, hogy Moszkva egy újabb Majdant készít elő, ami megteremti az új ukrán politikai elitet. Ez az új elit nagyarányú támogatottsággal rendelkezik majd, amit a szélsőséges csoportok tevékenységéből és a jelenlegi kormány hozzá nem értéséből adódó közeli tapasztalat fog stabilizálni. Kwaśniewski szerint egy ilyen új, oroszbarát kormány nem szükségképpen lesz Európa-ellenes, ehelyett arra alapozza majd retorikáját, hogy nem ígér a lakosságnak elérhetetlen álmokat, ehelyett a valóság talaján marad, és realisztikus elképzeléseket fog megvalósítani. Ez a realisztikus elképzelés pedig az államcsőd elkerülése, és a szomszédos nagyhatalommal, Oroszországgal ápolt kapcsolatok normalizálása.

Kwaśniewski szerint egy ilyen fordulat a következő évek során mindenféleképpen bekövetkezik, de igen nagy a valószínűsége annak, hogy a jelenlegi ukrán kormány nem éli túl a következő telet.


http://hidfo.ru/2015/05/az-usa-mar-soha-nem-lesz-olyan-eros-mint-volt/

süti beállítások módosítása