Nyalókakirály Védelmi Minisztériuma szerint valótlanságokat tartalmaz a nemzetközi emberi jogi szervezet, az Amnesty International májusi jelentése, melyben azt állítják, hogy a kormányerők kínzásokat alkalmaznak a hadifoglyokkal szemben.
Az EBESZ megfigyelői után már az Amnesty International-t is hazugsággal a kijevi udvar, amiért az áll a legfrissebb jelentésében, hogy Donbasszban a valcmanista latorhad kegyetlen bánásmódban részesíti a hadifoglyokat, túszként tartja őket fogva, és gyakorta kínzásokkal igyekeznek információkat kicsikarni belőlük.
A Latorminisztérium hivatalos közleménye szerint martalócaik szigorúan a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően kínozgatnak-gyilkolásznak Donbasszban. Az “alkotmányos rend erőszakos megdöntésének szándékával, az erőszakos hatalomátvételre irányuló, valamint terrorista cselekményekkel gyanúsítható személyek” őrizetbe vétele-állításuk szerint-kizárólag az egyébként is szelíd és jóságos SZBU feladata.
Ám az a galád BBC arról számolt be, hogy a fogva tartók gyakran elektromos sokkolók alkalmazásával, eszméletvesztésig tartó ütlegeléssel, kikötözéssel, alvásmegvonással próbálják szóra bírni a foglyaikat. Az Amnesty International a jelentésében külön kiemeli a Jobb Szektor pribékjeiből verbuvált pszichopata bandát. Ennek a bűnbandának a tagjai egy elhagyatott úttörőtáborban kialakított kínzótelepen tartották és tartják fogva a foglyul ejtett fegyveresek és civileket, kegyetlen vallatásoknak vetve alá őket, majd tetemes váltságdíjakat követelnek a hozzátartozóiktól.
Nyalókakirály Latorminisztériuma habzó szájjal kérte ki, hogy az amúgy a légynek ártani nem képes, mindenben ártatlan és barátságos-Donbasszba csupán a testvéri szeretettől áthatva bóklászgató-legényegyletet ilyen aljas és minden alapot nélkülöző rágalommal illet úgy a BBC, mint az Amnesty Internacional.
A galamblelkű Jobb Szektor is felhördült az aljas vádakra! A bérgyilkoshorda-amely még mindig nem tartozik teljes mértékben a valcmani udvar ellenőrzése alá-válaszul azt hozta fel, hogy a nemzetközi emberjogi szervezet mindössze egyetlen, névtelenségbe burkolózó egyén meséjére alapján fogalmazta meg vádjait, amelyeket nem támasztanak alá kézzelfogható bizonyítékok.


https://balrad.wordpress.com/2015/05/24/megsertettek-kijev-jo-hiret/