Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Donbasszi helyzet

2015. május 24. - Andre Lowoa

Tegnap este a Perevalszk-Luganszk közötti úton, Mihajlovka falu közelében eddig ismeretlen támadók rajtaütöttek Alekszej Mozgovoj brigádparancsnok három autóból álló konvoján, és megölték a parancsnokot, valamint hat másik személyt.

mozg

A merénylet tegnap kora este, fél hatkor egy aláaknázott útszakaszon történt. Az aknákat távirányítással robbantották fel az autók érkeztekor, majd az út két oldalán lesben álló elkövetők a mozgásképtelen járművekre nagy kaliberű automata fegyverekkel tüzet nyitottak.

A legendás “Prizrak” brigád parancsnokának és a kíséretében lévő hat másik személynek-köztük Anna Aszejeva sajtótisztnek-esélye nem volt még pisztoly után sem nyúlni.
Alekszej Mozgovoj parancsnok ellen az idei esztendő során ez már a második merénylet volt. Most sikerült.
A helyzetet ismerők a merénylet lehetséges okai között megemlítik Igor Plotnyickij LNR elnök, és a brigádparancsok közötti ellentéteket, mint a merénylet lehetséges okát.
A “Prizrak” Brigád parancsnokhelyettese Alekszej Markov első nyilatkozatában a kijevi junta egyik diverzánsosztagának műveként minősítette a merényletet, és felszólított, hogy a nyomozás lezártáig a megnyilatkozók kerüljék a különböző összeesküvés elméletek és rémhírek terjesztését.
Szergej Gorenyko a Luganszki Népköztársaság helyettes főügyésze a merénylet kapcsán a nyomozás azonnali megkezdését jelentette be Luganszkban az este.
Alekszej Mozgovoj és brigádja a “Prizrak” részt vett a debalcevoi katlan sikeres fölszámolásában. Ezt követően neve fölkerült az USA-EU szankciós listájára.
A Bal-Rad Alekszej Mozgovoj brigádparancsnok és társainak halála miatt részvétét fejezi ki az áldozatok családtagjainak és harcostársainak, valamint a Luganszki Népköztársaság és a Donyecki Népköztársaság kormányainak, fegyveres erőinek, és a szabadságharcát vívó Donbassz népének.
https://balrad.wordpress.com/2015/05/24/a-masodik-mar-sikerult/


Donbasszban majdnem a Mozgovoj ellen elkövetett akcióval egyidejűleg egy másik-meglehetősen súlyos inciden történt Gorlovka és Majorszk között.
A minszki megállapodás betartását ellenőrző nemzetközi csoport orosz ellenőreinek autójára-amely jól láthatóan viselte a megkülönböztető jelzést-a valcmanista latrok tüzet nyitottak.
Az autóban utazott Alekszandr Lencov orosz vezérezredes is, valamint az ellenőrző csoport két orosz tisztje.
A járművet több találat érte, és mozgásképtelenné vált. Az utasok nem sebesültek, ám az incidens a maga kategóriájában a legsúlyosabb volt a “Minszk 2.0″ megállapodás életbe lépése óta.
Sztanyica Luhanszkánál nő a feszültség. A helyi embereket sem engedi fel továbbra sem a Szeverodonyec-hídjára a valcmanista horda. A gazdák nem tudják megközelíteni a folyón túl lévő földjeiket. Hiába szántottak-vetettek az Oroszországból kapott segitségnek köszönhetően, a növényzet gondozás híján pusztulásnak indul.
Mára virradóan egyébként a luganszki frontszakaszon csak Szcsasztyje-környékéről érkezett hír tüzérségi párbajról.
A donyecki szakaszon Avgyejevka tönkrevert latortüzérsége kezd felépülni. Az este folyamán Gorlovkát terrorizálták.

gfüst1 gfüst2

Marinyka martalócai viszont Gorlovka északi peremvidékét ágyúzták. Egy üzemre mintegy hatvan gránátot lőttek ki. A hatás nem is maradt el. Ma reggel az üzem sűrű fekete füsttel ég.
Mindezeket leszámítva, Donbasszban viszonylagos csend honol a frontokon. Ez persze nem jelenti azt, hogy a valcmanista latorhorda tüzérsége békén hagyná a megszokott célterületeit.


https://balrad.wordpress.com/2015/05/24/donbasszi-helyzet-2/
süti beállítások módosítása