Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Nagy Botond - A magyar népi gyógyászat és alkalmazásai

2015. május 19. - Andre Lowoa

Magamról:

Mióta az eszemet tudom kifogyhatatlan kíváncsisággal és csodálattal szemlélem a teremtett világot. Annak ellenére, hogy 23 éves vagyok, körülbelül tíz éve foglalkozom gyógyítással és az emberek szolgálatával, a Teremtő kegyelméből. Jó néhány alternatív módszert használok és 2011-ben pszichológiát is végeztem. Nagyon fontosnak tartom a gyógyítás mellett a magszórást, tehát azon „titkok”, felismerések átadását melyek segítenek Isten, önmagunk és a boldogságunk keresésében.

 
Nagy Botond előadása hamarosan!! Részletek alább:
  Az ember mint Teremtő Teremtmény - Az önmagunkért vállalt felelősség
Az előadásban szó lesz a következőkről: Isten férfi és női arca, hogyan képes az ember teremteni? - a teremtés egy pszichológus szemszögéből, gondolataink és hitünk ereje . Miért nem az történik életünkben, amit szeretnénk, és ezt hogyan változtathatjuk meg? A teremtő képességünkért való felelősségvállalás, mint út a lelki békénk fele.

Helyszín: Im Ladris Budapest, Váci u. 65. Megközelíthető: 5 percre a Fővám térről, 10 percre a Ferenciek teréről

Október 15, hétfő este 7 óra.
 
http://www.facebook.com/events/476780792352329/

Szeretettel várok mindenkit!
Nagy Botond

süti beállítások módosítása