Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

“Hány mecset épült az utóbbi húsz évben keresztény országban? És hány keresztény templom épült az utóbbi húsz évben iszlám országban?

2015. május 19. - Andre Lowoa

Hány muszlimot öltek meg a hitéért keresztény országban? És hány keresztényt öltek meg a hitéért iszlám országban? És mi még újabb mecseteket építsünk?”

Ajánlunk indokaink alátámasztására néhány videot is arról, hogyan szerez befolyást az ISIS a nyugat-európai mecsetekben .

Az iszlám kétszer is nagy kudarcot vallott, szenvedett, amikor el akarta foglalni Európát. Megfogadták: harmadszor nem hibáznak. Megrázó az utolsó riport: egy belga apa maga megy el Szíriába, hogy visszahozza fiát, aki beállt a dzsihadisták közé. Végül sikerül neki, de közben ő is úgy dönt, inkább büszke muszlimként él tovább, mint cinikus, hitét vesztett európaiként.

Félreértés ne essék! A Bal-Rad NEM AZ ISZLÁM ELLEN EMELI FEL A SZAVÁT, HANEM AZ ISZLÁM SZÉLSŐSÉGESSÉG ELLEN! Amelynek terjedéséhez a nem csak lelkigyakorlatokra “szakosodott” mecsetek nagyban hozzájárulnak!

https://balrad.wordpress.com/2015/05/19/nem-kell-iszlam-hatalmi-jelkep-budapestre/
süti beállítások módosítása