Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Donbassz: Valcmanék kiprovokálják a “Győzelem Napját”?

2015. május 03. - Andre Lowoa

tzv

Tegnap késő délután Donbassz középső frontszakaszán Nyalókakirály latorhada elűzte az EBESZ-megfigyelők unalmát.

rszz

NATO-szerszám
Donyeck és környéke ellen a valcmanista latortüzérség már a látszatra sem adva, olyan nehéztüzérséget vetett be, amelynek a “Minszk-2.0″ megállapodás értelmében nagyon-nagyon messze kellene lenniük a frontvonalaktól.
Elsősorban is 152 milliméteres űrméretű tarackokkal és önjáró lövegekkel kezdték Donyecknek és környékének ágyúzását a kijevi junta bérgyilkosai. Avgyejevkából a NATO-tól beszerzett 155 milliméteres lövegeket is bevetették.

ntsz

Donyeck “Lenin”-“Kijev”-“Kalinovka”-“Oktyrjab”-“Kujbisev”-“Putyilov”- kerületeinek lakótelepeit lőtték/lövik. Az EBESZ-legfrissebb ma reggeli jelentése szerint “Kujbisev” kerületre 2-3 másodpercenként csapódik be egy latorgránát.

kijevszkij

A donyecki Szent Iver temető területét gyújtógránátokkal lőtték.
A város támadott kerületeiben egész lakótömbök váltak romhalmazzá. Rengeteg lehet a civil áldozat. A mentési munkálatok szinte lehetetlenek a gránátzáporban.
Marinykában, Peszkiben és Szpartakban gyalogsági összecsapások zajlottak egész éjjel.


https://balrad.wordpress.com/2015/05/03/donbassz-valcmanek-kiprovokaljak-a-gyozelem-napjat/
süti beállítások módosítása