Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Ukrajna nem létezhet független országként

2015. április 30. - Andre Lowoa
Václav Klaus hidfo.ru

Václav Klaus, Csehország volt elnöke a České Noviny napilap szerint azzal kommentálta az Ukrajna segélyezése körül kialakult helyzetet, hogy Kijev nem várhat gazdasági és katonai segítséget a nyugati országoktól, mivel a válsághelyzetük nem az orosz-ukrán konfliktusra, vagy a Nyugat és Oroszország konfliktusára vezethető vissza, hanem arra, hogy az ukrán hatóságok az elmúlt évtizedek során képtelenek voltak véghezvinni a kommunista rendszer átalakítását, és nem tudtak egy életképes, független államot létrehozni.

Klaus szerint az ország képtelen volt végrehajtani a kommunista rezsimből egy szabad országgá történő átalakulást, nem tudta kialakítani a parlamentáris demokráciát és piacgazdaságot, ehelyett továbbra is a volt kommunista rendszer törvényszerűségei alapján működik, és képtelen arra, hogy független országként működjön. A volt államfő hangsúlyozta, hogy Oroszország és a Nyugat konfliktusa szintén mesterséges okokra vezethető vissza, ami mostanra nem két alapvetően ellentétes politikai és társadalmi-gazdasági rendszer közti ellentétet jelent.

Ukrajnában jelenleg igen veszélyes politikai folyamatok zajlanak, az ország a széthullás küszöbére jutott a 2014 februárjában lezajlott radikális atlantista hatalomátvétel óta. A délkeleti régiók többségi orosz lakossága nem fogadta el az államcsínnyel hatalomra jutott atlantista kormány fennhatóságát, és mostanra több megye végleg függetlenítette magát Ukrajnától. Kijev az ország széthullására válaszként a szélsőséges soviniszta elemek rehabilitálását kezdte meg, mert egy mesterséges ukrán nemzeti identitás létrehozásával akarja megakadályozni, hogy az országról további megyék is leszakadjanak. A Jobb Szektor szervezetét integrálják a hadsereg, a rendfenntartás és a nemzetbiztonság struktúráiba. A Jobb Szektor vezetője főtanácsadói posztot kapott az ukrán hadseregben, a parlament pedig megkezdte a Jobb Szektor által példaképnek tekintett mozgalmak rehabilitálását, melyek a második világháború idején etnikai tisztogatást folytattak a lengyel többségű régiókban.

Oroszországban a Jobb Szektort betiltották, és a kijevi kormány által rehabilitált, a Harmadik Birodalommal együttműködő mozgalmak jogutódait terrorszervezetként tartják nyilván. Mivel a nyugati országok fegyvert szállítanak az ukrán hadseregnek – ami a Jobb Szektor szervezetének egészét beépítette – az Ukrajnának adott fegyverszállítás és bármilyen katonai segítségnyújtás a terrorizmus támogatásának minősül.

http://hidfo.ru/2015/04/ukrajna-nem-letezhet-fuggetlen-orszagkent/

süti beállítások módosítása