Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A rendőrség szerepéről

2015. április 26. - Andre Lowoa
Irán rendőrség hidfo.ru

Az iráni iszlám forradalom vezetője, Hamenei ajatollah vasárnap vezető tisztviselők előtt mondott beszédet a rendőrség társadalomban betöltött szerepéről, hangsúlyozván, hogy a rendfenntartás erővel kell garantálja a stabilitást és létbiztonságot, a Hollywood-stílusú látszatrendőrség koncepcióját pedig el kell vetni.

Hamenei ajatollah egyértelműen közölte, hogy a rendőrség a szuverenitás és biztonság záloga, ami mindenfajta nyugati ideológiai befolyástól függetlenül, erővel kell garantálja a társadalmi rend stabilitását. Az ajatollah ugyanakkor hangsúlyozta; az erő alkalmazása az igazság szeretetével, és indokolt esetben kegyelemmel kell társuljon, valamint óva intett attól, hogy a rendfenntartás a nyugati társadalmakban alkalmazott rendőri gyakorlatra térjen át. Az ajatollah elmondása szerint a nyugati rendfenntartás nem a biztonság záloga, épp ellenkezőleg, a társadalom létbizonytalanságban tartását szolgálja, mert erőt ugyan alkalmaznak, de az nem társul igazságossággal, mert nem a többségi társadalom érdekeit tartják szem előtt.

Hamenei ajatollah a rendőrség elsődleges feladatának a létbiztonság érzetének megteremtését nevezte, ami nem eshet üres retorikai fogások és propaganda áldozatául, mert a lakosságnak éreznie kell, hogy a rendőrség a többségi társadalom érdekeit védi a törvénysértésekkel szemben.

http://hidfo.ru/2015/04/a-rendorseg-szereperol/

süti beállítások módosítása