Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Miskolc Középszerből Budapest Nógrádiba

2015. április 15. - Andre Lowoa

magyar-tarhely.hu


Tisztelt Felhasználónk!

A sokoldal.hu és weblapmagus.hu oldalak alatt futó weblapépítő szolgáltatásokat az Eprosoft Kft-től a Magyar Tárhely Kft. 2015 februárjában megvásárolta.

Ezzel egyidőben a szolgáltatásokhoz tartozó bankszámalászám is megváltozott!
Kérjük, hogy a jövőben az OTP Banknál vezetett 11712004-20342207-00000000 számra szíveskedjenek utalni, amennyiben fizetős szolgáltatásunkat veszik igénybe.

A Magyar Tárhely Kft 100% magyar tulajdonú szolgáltató, mely a magyar és a nemzetközi piacon is szolgáltat ügyfeleinek Internetes megoldásokat.
Ezek közül a legkiemelkedőbbek a webfejlesztés, virtuális szerver, webtárhely, FTP backup tárhely és az internetes rádió szolgáltatások.
Részletek a http://magyar-tarhely.hu oldalon, vagy telefonon.

Szervereink a budapesti Victor Hugo utca 18-22 (BIX) adatközpontban találhatóak, ahol 1GBit/s sebességgel csatlakoznak a világhálóra. Ennek révén a korábbi rendszerhez képest 100X nagyobb sávszélességen tudjuk kiszolgálni az átvett felhasználóink weboldalait.

Amennyiben a jövőben kérdéseik vannak a működéssel, szolgáltatással kapcsolatban, kérem az info@magyar-tarhely.hu email címen, vagy a +36-20/401-38-01-es telefonszámon tegyék meg.
Munkatársaink készséggel várják hívásaikat.

A Magyar Tárhely Kft. csapata

süti beállítások módosítása