Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Hatvan

2015. április 15. - Andre Lowoa

http://www.tothgeza.hu/Fotok/HatvanGrassalkovich.JPGA következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://www.agria.hu/(magyar)/heves/hatvan/polgh1.jpg”.

Városdal a Falcon Zenekar és vendégénekesek (Korsós Judit LOLA, Földesi-Korsós Andrea, Fehér Andrea, Zachán Cintia, Tóth Gergő, Dalvarázs Show Kórus) előadásában. VIDEOKLIP HAMAROSAN!
Készítette: Poncski Krisztián

FORRÁS:

Videóanyagok: Poncski Krisztián, Molnár Károly, Hatvan Televízió (Média Hatvan Kft.), Bátor Tábor

Képanyagok: Poncski Krisztián, Mocsonoky Csaba, Molnár Károly

Egyéb archívum-forrásanyagok:

HATVAN, FOTÓKON RÉGEN ÉS MOST FACEBOOK CSOPORT
Fehér Csaba
Szabó Györgyné
Hatvani Gábor
Kassai András
Molnár Andor
Ocsovai Zoltán
Szűcs Zoltán
Bódi Sándor
Hatvani Katalin


Köszönet a résztvevőknek és közreműködőknek:Korsós Judit(LOLA),Földesi-Korsós Andrea,Fehér Andrea,Zachán Cintia,Tóth Gergő,Dalvarázs Show Kórusnak és persze a zenekar tagjainak,Centi,Ádám,Ricsi,Dmitri,Robi és Molnár Károlynak.Köszönet a támogatóinknak:Tech-Medical kft Torda Tibor,Dbeach Klaussman Víktor,Limuzin 60,Trash-Hold Sounds stúdiónak,Pici ABC,Antik art kft Kerekharaszt és természeten a Hatvani Önkormányzatnak a sok segítséget,hogy ilyen példátlan összefogással létrejöhetett ez a dal.

falconzenekar.iwk.hu

süti beállítások módosítása