Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Oroszország elsőszámú befektető lehet az arab szabadkereskedelmi övezetben

2015. április 09. - Andre Lowoa

Kingdom of Bahrain, Manama,         Photo By Phil Weymouth

Vivien Dzsamal, Bahrein gazdaságfejlesztési bizottságának üzleti ügyekért felelős igazgatója szerint a jövőben fokozottan törekedni fognak arra, hogy Oroszországgal bővítsék kereskedelmi kapcsolataikat. Elmondása szerint ennek alapját a 2007-ben alapított orosz-bahreini üzleti tanács jelenti, melynek tevékenysége mára látható eredményt hozott; 2008 és 2011 közt – az olajkereskedelmet nem beleszámítva – 6 millió dollárról 135 millió dollárra nőtt a két ország közti kereskedelmi volumen. Dzsamal kifejtette, hogy ezt a drámai növekedést a gazdasági együttműködésben szimbolikusnak tekintik, ami további kétoldalú megállapodásokat és a két ország kapcsolatának szorosabbra fűzését vetíti előre.

Tavaly Vlagyimir Putyin orosz államfő személyesen találkozott Hamad bin Isa Al kalifa bahreini királlyal, és megállapodtak a kétoldalú kapcsolatok további bővítéséről. Dzsamal most kijelentette, hogy Oroszország elsősorban Bahreinen keresztül építi gazdasági kapcsolatait az Öböl Menti Együttműködési Tanács országaival, vagyis Bahrein egyfajta integrációs központ szerepét tölti be. A szervezet tagjai jelenleg Bahrein, Szaúd-Arábia, Katar, Omán és az Egyesült Arab Emírségek. A tagállamok közt 2007 óta szabadkereskedelmi zóna van érvényben, a közelmúltban pedig döntés született egy politikai unió létrehozásáról is. Ha az orosz befektetések az arab szabadkereskedelmi övezet meghatározó tényezőjévé válnak, onnantól csak idő kérdése a teljes külpolitikai fordulat.


https://hidfo2015.wordpress.com/

süti beállítások módosítása