Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Donbassz: nagy jövés-menés, és kisebb csetepaték!

2015. március 29. - Andre Lowoa

Donbasszban a jelentések szerint igen nagy a jövés-menés. Ez volt a jellemző egész éjjel, és ez jellemzi a mai napot is. Bár a vonulgatás jobbára a valcmanista latorhadra jellemző. Ami végülis azt jelenti, hogy lassan már megtelik minden mező velük Donbassz köztársaságiak ellenőrizte területei körül.

Ha nem lenne Peszki és Sirokino, akkor csak a jövés-menés lármája verné fel Donbassz csendjét. Ma-vasárnap délelőtt. De hát van Peszki is meg Sirokino is. Ahol egyfolytában acsarkodnak a felek. Különösebb károkat nem okoznak egymásnak, de lövöldöznek a másik felé.
Ma egy kisebb csetepatéról is hírt kaptunk a Dzserzsinsz-Gorlovka terepszakaszról. Ebben egy milicista elesett, egy pedig megsebesült.
Novotoskovka és Krimszkoje környékén is -a jelentés szerint-volt némi “hancúr” ma kora reggel.
Mára virradóan megint robbantottak Odesszában. A szenvedő fél ismét a Jobb Szektor.

Komoly mozgolódásról kaptunk hírt az északi román-ukrán, és a román-moldáv határszakaszról. Amerikai martalócerők lepték el a környéket.

amik

amik

Tegnap a Dnyepropetrovszk-régióbeli Novomoszkovszkban “parázs jelenetek” voltak látható, némi hanghatásoktól kísérve.
A helyi szivattyúgyár egyik csarnoka égett le. A cég a vegyipar és az olajipar számára gyárt(ott) szivattyúkat, és efféléket. A környékbeliek szerint rettenetesen büdös volt a tűz nyomán keletkezett füst. Haláleset és sérülés nem történt.

https://balrad.wordpress.com/2015/03/29/donbassz-nagy-joves-menes-es-kisebb-csetepatek/

süti beállítások módosítása