Már több mint negyed század eltelt (a Horthy-korszak se volt ennyi) és mindenkinek elege van ebből a kommunista rendszerváltásból. Bárkit kérdezünk, mindenki csak köpni tud erre a témára. Hát persze...Ezt nem a magyar nemzet csinálta, hanem a kommunista párt „vezényelte le”. Olyan trükkös módon csinálták, magát a tervet, az elképzelést is, hogy arról előre semmit se tudjon a közvélemény, hanem kész tények elé állították a társadalmat.

AZ ÁVÓS RÁDIÓ VEZÉNYELTE A RENDSZERVÁLTÁST

A MR korábban ávós vezetésű volt, de ha egy kicsit megkaparjuk, akkor ma is az. Csak most már a cionista-globalista érdekek szolgálatában. Ők voltak azok akik 1988 óta azt üvöltözték, hogy „erőszak nélkül” kell megcsinálni a rendszerváltást, de az erőszakról ők nem mondtak le, hanem erőszakos eszközökkel folytatták le ezt a politikai folyamatot. Nekik szabad volt az erőszak eszközeivel élni. Ez az erőszak nemcsak azóta is tart, de mind nyíltabbá válik. Az utóbbi években már hazug mitológiát és hazug történelmi magyarázatokat is közzétették erről a rendszerváltásról. Ma reggel pl. előjött a cionrádióban a volt MSZMP-s Bíró Zoltán, aki később MDF elnök is volt, s most őrá bízták a rendszerváltást kutató intézmény vezetését. Kecskére bízták a káposztát. Bíró elvtárs jó elvtárs...Meg is mondta a cionrádióban, hogy nehéz kutatniuk a rendszerváltás múltját, mert úgymond sok iratot és dokumentumot „eltüntettek”. Az ő saját elvtársai tették ezt is. Ez persze csak egy nagy hazugság. Hiszen minden irat, vagy a legfontosabbjai megvannak, csak ők ülnek rajta. Ezek beszélnek kutatásról? Amikor még az 1945-46-os zsidó bosszúperek anyagát sem adták közre! Miközben megvannak az akkori filmek, csak le kéne adni a tévében. Erről jut eszünkbe egy másik álságos csatora is, az EchoTV. Miközben Szaniszló Ferenc könnyhullatóan mesélget a kincses Erdélyről és sorolja hosszasan, hogy a világ melyik részén nézik az ő szélhámos adásait, aközben ugyanabban a tévében ömlik a holomocsok hazudozás és a volt ávós történészek, kutatók mocskolják a magyar nemzetet és hazudják le dicső történelmünket. De ez Szaniszlónak a szemét nem bántja. Visszatérve jóelvtársunkhoz.. Bíró elvtárs azt is mondta, hogy volt ugyan rendszerváltás, csak a következményei lettek „rosszak”. Ha ezt nem mondja, akkor is tudjuk, mármint a következményeket. De Bíró elvtárs arról nem beszélt, hogy a magyar nemzet legjobb, legtisztább képviselőit vagy a még élő 56-os valódi szabadságharcosok képviselőit miért nem engedték be a hatalomba? Vagy a tárgyalósztalokhoz? Vagy a mikrofonok közelébe? Vagy a képernyőkre? Vagy a tankönyvekbe? Itt bezzeg működhetett a kommunista erőszak és hazugsággépezet, sértetlenül. Mind a mai napig. Kép: vörös mocskok az 1919-es Vértanúk terén. Meddig bűzlik még ott a szovjet állampolgár, magyargyilkos Imrov Nagy-szobra?

A KOMMUNISTA GYILKOSOK PAKTUMOT KÖTÖTTEK A PÁRTOKKAL

A magyar nemzetet teljesen kihagyták abból, hogy saját maga döntsön a sorsáról, hogy milyen rendszert akarunk. Vagy milyen államformát akarunk. Ehelyett a véreskezű kommunista banda (Pozsgayval az élen) önjelölt pártok vezetőivel ült le alkudozni, aminek a lényege abban foglalható össze, hogy a nemzeti vagyont ők saját maguk számára elrabolhatták, a hatalmas államadósságot pedig rásózták a népre és a kommunista vezetőket meghagyták a helyükön. A sok-sok példa közül elég csak azt a mocskos egyetemet említeni, ahol Orbán-Gyurcsány is együtt volt. Az ELTE-ről van szó, ahol ma is a zsidókommunista, marxista kútmérgezők még mindig ott vannak. És pofáznak. Védik Ságvárit, a zsidóterroristát és a többieket. A HunTV kerekasztalában elég szolíd formában ezekről a témákról is szót váltottak az adások szereplői. Várjuk a további adásokat is! Bővebben majd a Magyar Oldal májusi számában is olvashatunk erről.

http://huntv.info/tv/aktualpolitikai-kerekasztal-8/

http://huntv.info/tv/aktualpolitikai-kerekasztal-9/


http://amagyaroldal.hu/hirek/content/kommunist%C3%A1k-csin%C3%A1lt%C3%A1k-rendszerv%C3%A1lt%C3%A1st