Farkas Flóriánról valószínűleg sokan nem tudják, hogy ő is az MSZP-ből érkezett 1996 környékén. Az átkosban több büntetőeljárás folyt ellene, de a rendszerváltozásnak nevezett katyvaszban nagyon jól helyezkedett. A 30 évre titkosított eljárását követően 1996 után átült a Fideszbe, és lett a Fidesz díszcigánya. Múltja ellenére kezeli az adóforintjainkból feltöltött kassza kulcsát. Ötmilliárd forint körüli összeget keresnek rajta mostanában a társai. Irodaházakat vásárolt vidéken is, most azt mondja, hogy munkaügyi központokat akart bennük kialakítani. A kormánynak úgy emlékszem, vannak munkaügyi központjai... Farkas Flórián Orbán Viktor tanácsadója.

Zoltay Gusztáv a Mazsihisz volt vezetőjeként valami elszámolási problémákkal küszködött, és leváltották. MSZMP-tag volt és munkásőr. Vagyis fegyverrel védte a szocialista kommunista rendszert. Napjainkban már Lázár János miniszter tanácsadója.

Szili Katalin MSZMP-tag és MSZP-tag volt. Mostanában saját pártja pártja, ami nem igazán sikeres. Szocialista kormány idején az országgyűlés elnöke volt, úgy, hogy pécsi lakosként felvett jó néhány millió forintot a költségtérítésként. Holott állami villában lakott, állami rezsi mellett. Amikor ezt szóvá tették, a Horn Gyulától megtanult szöveget mondta fel: Na és?
A tanácsadók általában havi egymillió forintot markolnak ki az adónkból...
A parlamentben, a minisztériumokban, az önkormányzatokban vajon hány III/3-as vagy egyéb alvó ügynök szedi a vaskos fizetést - nemzeti kormány idején? Egy államtitkár biztosan van a belügyminisztériumban. Az is elintézte a dolgot a szokásos Na és?-sel...

Kövér László jelenlegi házelnök azt állítja, hogy a Jobbik és a szocik állnak össze a háttérben. A fentiek szerint ez orbitális hazugság, de a hiszékenyek még mindig elhiszik azt, amit a Fideszes mogulok mondanak. A mostanában kirobbant brókerbotrányok hátterében is vannak közös szálak a szocik és a Fidesz között. Évek óta volt már elég bróker és bankárbotrány, mégsem hozott a fülkeforradalmár csapat törvényt arról, hogy a milliárdos elkövetők a vagyonukkal felelnek a lopásért! Most a jövő hónapban, amikor már elúszott vagy 300 milliárd forint, törvényt fognak alkotni... Vajon a parlamenti képviselők megint tudtak előre a botrányról, és nekik nem ragadt bent a pénzük?!
Milyen jól jártak a devizahitel végtörlesztéssel is a képviselők! Most ha kérelmet adnak be, további milliókkal járhatnak jól...
A Fidesznél a szavak és a tettek nincsenek összhangban, mert még sohasem találkoztak.
SVPSZ