Miután megsemmisítették a közel-keleti kultúra legszebb és legősibb emlékeit, nekiestek a keresztény értékeknek is. Már a múlt héten érkeztek hírek Moszulból, hogy a terroristák leromboltak egy templomot.


Az Iszlám Állam sajtósai hétfőn rakták ki a híreket igazoló felvételeket. A képek tanúsága szerint a templomot mégsem rombolták le teljesen, "csak" a vallási szimbólumokat és a szobrokat pusztították el. Szent György templomát a 10. században építették. Szent György templomát a 10. században építették.

Az iraki Idegenforgalmi Minisztérium illetékese megerősítette, hogy az ISIS egyformán küzd az ember, a kultúra és a történelem ellen. Nimród városának elpusztítása pedig jelzésértékű lehet azok számára is, akik a magyar őstörténelmet a hivatalostól eltérően értékelik. Qassem Taher Al-Soudani szóvivő ismételten arra figyelmeztetett, hogy a világ meghatározó kulturális öröksége veszélyben forog. A terrorkalifátus kíméletlenül pusztítja síiták, szunniták, kurdok, a keresztények és az izadi kurdok szent helyeit, történelmi emlékeit. Lassan a Közel-Keleten tényleg csak ősi zsidó leletek maradnak...


PressTV - Hunhír.info


Ez a lényege Mózes törvényeinek, a zsidó"keresztény" "kultúrának"!
Mindenkit átverni mások tudását ellopni, a népet terrorizálni!