Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Oroszország és Törökország biztonsági egyezményt kötött

2015. március 14. - Andre Lowoa

Az orosz vészhelyzetek minisztériuma biztonsági megállapodást kötött Törökországgal a Török Áramlat nyomvonalán az infrastruktúra biztonságának szavatolásáról. A szerződést, melyet Vlagyimir Pucskov és Numan Kurtulmus török kormányfő-helyettes írt alá, felhatalmazza az orosz felet, hogy Törökország területén biztosítsa a gázvezeték őrizetét, valamint a török fél is ilyen felhatalmazást kap Oroszország területére vonatkozóan. A két miniszter észak-Japánban tartott megbeszélést, a harmadik világ katasztrófakockázatának csökkentését célzó nemzetközi konferenciát követően. A szerződés értelmében orosz biztonsági személyzet érkezik Törökországba, akik közvetlen garantálják majd, hogy az Európai Unió által ellenzett projekt építése körül ne szaporodjanak meg a terrortámadások.

Alekszej Miller, a Gazprom vezérigazgatója január 15-én bejelentette, hogy a jövőben az Európai Unió csak Törökországon keresztül juthat orosz gázhoz. Európa gázellátása így a Törökország-Görögország-Macedónia-Szerbia-Magyarország nyomvonalú vezetéken át lesz biztosítva. Hazánk kulcsszerepet tölt majd be a gáztranzitban, a Déli Áramlat visszavonásával és az Északi Áramlat megszűnésével rajtunk keresztül húzódik majd az Európai Unió "ütőere".

Hídfő.net.ru | Török Áramlat


http://www.hidfo.net.ru/2015/03/14/oroszorszag-es-torokorszag-biztonsagi-egyezmenyt-kotott

süti beállítások módosítása