Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Új harceljárást honosítanak meg Valcmanék Donbasszban?

2015. március 08. - Andre Lowoa

Donbassz viszonylagos csendességét azért néha-néha megtöri egy robbanás zaja. Mintegy figyelmeztetésül, hogy a jelenlegi csend az csak egyfajta kegyelmi állapotnak tekinthető, de nem békének.

Tegnap kora este Mihajlovka határában egy rádiótávirányítású pokolgéppel merényletet követtek el Alekszej Mozgovoj népköztársasági zászlóaljparancsnok ellen.
Az éppen Luhanszkba igyekvő legendás hírű “Призрак”-zászlóalj parancsnoka könnyebben megsebesült a robbanásban, amelyben egyébként senki sem halt meg. Alekszej Mozgovoj sebeit az alcsevszki kórházban összevarrogatták, ellátták, és azt követően azonnal munkába is állt.

Kijevben gyorsan-nagy örvendezések közepette-egy “Тени”-nevezetű diverzánsbanda be is jelentette Mozgovoj halálhírét, büszkélkedve azzal, hogy ők csinálták a dolgot.
Most viszont gondban lehetnek!-nem is kicsiben. Ha látták esetleg Mozgovoj videoüzenetét?-van némi okuk aggódni egészségük miatt! Meglehetősen vékony jégre merészkedtek. A merényleteket általában erőteljes kutakodások szokták követni. Az elkövetők után. És általában meg is találják az elkövetőket a kutakodók. Ami az álmoskönyvek szerint nem jelent hosszú életet. Az elkövetőkre nézve.

https://balrad.wordpress.com/2015/03/08/uj-harceljarast-honositanak-meg-valcmanek-donbasszban/

süti beállítások módosítása