A Nemzetközi Valutaalap által kilátásba helyezett 40 milliárd dollár mellett még ötvenre lenne szüksége Maradék-Ukrajnának, hogy elkerülje a gazdasági-pénzügyi összeomlást – világosította meg Nyalókakirály birodalmának problémáját a tőzsdehiéna és legfőbb narancsforradalmár-képző spekulánshiéna, a pesti belváros szülötte és Magyarország eddigi legnagyobb szégyene-Soros.
A Der Spiegel német hírmagazinban megjelent összeállítás arról számol be, hogy a kijevi uralkodóház tanácsadói úgy vélik: kevés Maradék-Ukrajna stabilizálásához a következő négy évre előirányzott, 40 milliárd dollárnyi nemzetközi pénzügyi segítség. A csomagot az IMF “koordinálja, saját maga” 17,5 milliárd dollár hitelt nyújt Nyalókakirály Maradék-Ukrajnájának, tízmilliárdot nyugati kormányok és nemzetközi intézmények folyósítanának, 13-15 milliárd dollárral pedig spekulánsok és ügyeskedők “fektetnek be” a kijevi junta életben tartásához,”adósság-átütemezés formájában”.

akarat

Csakhogy a Der Spiegel valamivel jobban átlátja a martalócok által uralt szerencsétlen ország helyzetét. Az írás szerint az IMF szagértői nem vették számításba, hogy még Maradék-Ukrajna is erősen függ Oroszországtól, márpedig a csaknem 70 milliárd dolláros államadósság törlesztésének átütemezése nemigen lehetséges az oroszok közreműködése nélkül, akik viszont nem akarják megkönnyíteni kijevi rezsim dolgát. Sőt, az orosz duma gazdasági bizottságának egyik tagja azt mondta, hogy ha „semmibe veszik” Oroszország érdekeit, nem segítenek megmenteni a Valcmanék által uralt országot, sőt szándékosan azért fognak dolgozni, hogy még súlyosabb legyen a pénzügyi helyzet.
Soros hiéna azzal riogatott a lapban, hogy: a stabilizációhoz a Nyugat hangsúlyosabb szerepvállalására van szükség, mert az ország gazdasági összeomlása lenne a legnagyobb siker Vlagyimir Putyin számára. Arról vonyíkolt a Spiegelben ez a vén akasztófavirág, hogy szerinte az Európai Uniónak beruházásokhoz kapcsolódó garanciavállalás formájában kellene támogatnia a Valcman Helytartó által dirigált Maradék-Ukrajnát, így az EU által biztosított összeg nagyságrendekkel több pénzt mozgatna meg. Egy vezető német bankár szerint azonban ez kevéssé lenne működőképes, mert a spekulánsok is nagy ívben elkerülik a háborúval és korrupcióval sújtott, köztörvényes bűnözők által dirigált Új Gyarmatot.
infúzió
(Erre talán a legjobb példa a tegnapi rovnoi eset, amikor a város egyik osztrák tulajdonú növényolajgyárát megszállta valamelyik Kolomojszkij által életre hívott latorzászlóalj, és “védelmi hozzájárulást” követeltek a tulajdonos osztrák cégtől. Az ügy a hírek szerint már a császárvárosban is komoly hullámokat vet, és “kezdi megrengetni a Valcman rezsimjébe vetett osztrák bizalmat”)

https://balrad.wordpress.com/2015/02/28/soros-meg-tobb-penzt-valcmaneknak/