Francois Hollande francia elnök elítélte Borisz Nyemcov orosz ellenzéki politikus néhány órával korábbi “aljas meggyilkolását”, az amerikai elnök pedig átlátható és pártatlan nyomozást vár az orosz kormánytól. Angela Merkel arról biztosítja Vlagyimir Putyint, hogy felelősségre vonják a tetteseket.

Az Elysée-palota által kiadott kommünikében a volt orosz miniszterelnök-helyettest a “demokrácia bátor és fáradhatatlan védelmezőjének, a korrupció elleni küzdelem ádáz harcosának” nevezték.

nyem

Korábban Barack Obama amerikai elnök is elítélte a Vlagyimir Putyin orosz államfő egyik legkeményebb bírálójának tartott politikus szombatra virradóra történő meggyilkolását. A Fehér Ház az ügyben “gyors, pártatlan és átlátható” nyomozásra szólította fel az orosz kormányt.

nyemcov

A berlini kancellári hivatal sajtóközleménye szerint Angela Merkel annak biztosítására szólította fel Vlagyimir Putyin orosz elnököt, hogy fényt derítenek a merényletre, a tetteseket pedig felelősségre vonják.
(MTI)
Bal-Rad komm: Ilyen ajvékkórus már régen zengedezett! Nem véletlen! Hithű, igazi liberális hitestestvér múlt ki ebből az árnyékvilágból. “…a demokrácia bátor és fáradhatatlan védelmezőjének, a korrupció elleni küzdelem ádáz harcosának…” tartják az országzüllesztő Jelcin egykori jobbkezét-Nyugaton!
Még Obamaki is “…gyors, pártatlan és átlátható…” nyomozásra SZÓLÍTOTT FEL! Annak az USA-nak az elnökeként, ahol a néhai hivatali elődjének-Kennedynek-a meggyilkolása után eltelt már több mint öt évtized, de csak a kérdőjelek vannak! Ennek az USA-nak az elnöke sürgeti Oroszország hatóságait!
Nyemcov pusztulása nem csal könnyeket Putyin elnök szemébe az biztos, de hogy úgy hiányzott ennek a banditának a kitikkasztása neki, mint a hátára egy púp!-ebben is biztosak lehetünk. Mint ahogyan abban is, hogy a Nyugati latorállamoknak és szövetségeknek nagyon is kapóra jött ez a “demokrácia elleni szörnyületes orosz rémtett”! Lesz itt még olyan hosszadalmas vinnyogás, hogy dolog lesz kivárni a végét.
Egyébként a tettesek kézrekerítéséért komoly hajsza indult Oroszországban.



Aki számít VALAMIT-mind vonyít Nyemcov miatt

Az 55 éves Borisz Nyemcov ellenzéki politikust mára virradóra agyonlőtték a Kreml tövénél kezdődő Bolsoj Zamoszkvoreckij-hídon, Moszkva központjában több lövést leadva egy fehér Jeep-ből - szólnak a hírek...

Francois Hollande francia elnök elítélte Borisz Nyemcov orosz ellenzéki(nyugati tipusú demokrata) politikus néhány órával korábbi "aljas meggyilkolását", az amerikai elnök pedig átlátható és pártatlan nyomozást vár az orosz kormánytól. Angela Merkel annak biztosítására szólította fel Vlagyimir Putyint, hogy vonják felelősségre a tetteseket - így folytatják.

Az Elysée-palota által kiadott kommünikében a volt orosz miniszterelnök-helyettest a "demokrácia bátor és fáradhatatlan védelmezőjének, a korrupció elleni küzdelem ádáz harcosának" nevezték Barack Obama amerikai elnök is elítélte a Vlagyimir Putyin orosz államfő egyik legkeményebb bírálójának tartott politikus szombatra virradóra történő meggyilkolását. A Fehér Ház az ügyben "gyors, pártatlan és átlátható" nyomozásra szólította fel az orosz kormányt. A berlini kancellári hivatal sajtóközleménye szerint Angela Merkel annak biztosítására szólította fel Vlagyimir Putyin orosz elnököt, hogy fényt derítenek a merényletre, a tetteseket pedig felelősségre vonják. Putyin állítólag halálosan megfenyegette Nyemcovot korábban és a nyugat szerint amúgy is több ellenzéki puloitikus rejtélyes halála köthető az orosz első ember kezéhez, bár bizonyítékok sohasem kerültek elő, még bérgyilkosok megbízásáról sem.

Nehogy egy újabb provokáció képe sejledjen fel nyugati szálakkal...

 

Gölöncsér Miklós






A hazai hírekben egyetlen szót sem szólnak arról, hogy a megölt orosz ellenzéki zsidó volt (Boris Nyemcov) és nem politikai okok miatt ölték meg.
Bővebben alább...

BORIS NYEMCOV A ZSIDÓ MAFFIA RÉSZE VOLT

Az angol Wikipedia megírja, hogy Nyemcov mindkét szülője zsidó volt. A másik képen egy másik híres maffiózóval,  Berezovszkíjjal látható egy 2004-es képen. Nyemcov az álló figura. Szerencsére van egy külföldi oldal ahol az orosz zsidó maffiákat bemutatják, amire később még visszatérünk, mert sokuk neve itthon is ismerős. Harmadik képen az az orosz modell nő (Anna Durickaja), aki bent ült a kocsijában, amikor megölték. Nyemcov csak lázító volt a rendszer ellen, nem ellenzéki, ahogy nálunk állítják. Az ottani zsidómaffia is a hatalmat akarja átvenni, semmi másról nincs szó. Nálunk ugyanezt az Öszödi Böszme vezetésével akarják elérni....Ne hagyjuk!


http://amagyaroldal.hu/hirek/content/nem-ellenz%C3%A9k-hanem-zsid%C3%B3-maffia