Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Hétvége jön Donbasszban is?

2015. február 28. - Andre Lowoa

Donbasszban-minden népköztársasági ultimátum dacára-ragaszkodnak a valcmanisták a saját jelenlétükhöz. Ebből több helyen is vita bontakozott ki a mára virradó éjszaka a ragaszkodásukat viszont rosszalló milicistákkal.

A Bahmutka-autópálya híres-hírhedt szakaszán tegnapelőtt kezdődött csatározások egész éjszaka folytatódtak. A 29. számú blokkposzt és Popasznaja környékén Valcman latorjai olyan egyedszámban pusztulnak, hogy Luhanszk valamennyi hullaházára kénytelenek voltak ismét kiakasztani a “Megtelt” táblát.

(Шумы)Sumiból és (Майорск)Majorszkból mára virradóan nehéztüzérséggel lőtték martalócok a népköztársaságiak feltételezett állásait. Amelyek közelebb voltak hozzájuk, mint azt gondolták. Erre akkor jöttek rá, amikor záporozni kezdtek rájuk az aknavetőgránátok.
Sirokino környékén is egész éjjel zajlottak az összecsapások. Hol nagyon hevesen, hol pedig “konszolidáltabb” formában lőtték egymást a felek.
Donyeck és a környező települések éjszakai csendje sem volt teljes. Kiváltképp a donyecki repülőtér területe volt zajos, de csak tüzérségi gránátoktól. Rohammal nem próbálkozott a valcmanista martalóchorda.
(Красногоровкa)Krasznogorovából és (Марьинкa)Marinykából jelentette a DNR hírszerzése, hogy az éjszaka mindkét városban “BUK” légvédelmi egységek telepítését kezdte meg Nyalókakirály pribékhada. (Ez a fejlemény-az Odessza-környéki Sz-300-asok telepítésével párhuzamosan, több mint érdekes!)
Artyemovszkban az este két fiatal srác halt bele, hogy néhány részeg martalóc egy indítótöltetet dobott rájuk.

https://balrad.wordpress.com/2015/02/28/hetvege-jon-donbasszban-is/

süti beállítások módosítása