Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

1848/49 forradalmairól

2015. február 27. - Andre Lowoa

A szabadkömüves gróf Teleki László emlékére

 

Az 1848-49-es forradalmak mögött „régi egyiptomi“ szabadkömüvesség, a Memphis és Mizraim páholyok álltak. Ide tartoztak a magyar szabadságharc, az 1848-as francia forradalom és Garibaldi mozgalmának vezetöi is. Központjuk Párizsban volt. Ez volt az utolsó pozitívabbnak nevezhetö szabadkömüves mozgalom Európában.

 

Az európai páholyok egy része a 19. század második felében beleolvadt a francia Grand Orient szabadkömüves mozgalomba, az Egyesült Államokban és néhány más országban viszont mind a mai napig léteznek különálló Memphis és Mizraim páholyok. Még weboldaluk is van:

 

http://www.memphis-misraim.us/#gdmaitre

 

Ha megnézzük a páholyvezetök listáját, látni fogjuk, hogy 1882-ig – haláláig - Jospeh Garibaldi volt a páholyvezetö (Giuseppe Garibaldi születési neve Joseph Marie Garibaldi volt). Nemhiába Kossuth Lajos is nagyon nagy tiszteletben állt az Egyesült Államokban, még az USA parlamentjének épületében, a Capitoliumban is van mellszobra.

 

További információkért a Mizraim és Memphis páholyokról ajánlanám ezt a cikket:

 

A Brief Introduction to the Antient and Primitive Rite of Memphis and Mizraim or Egyptian Masonry

http://www.redicecreations.com/specialreports/mizraim.html

 

Ha megnézzük az 1848-as forradalom 12 pontjának eredetijét, azon ott található az „Egyenlöség, szabadság, testvériség!“ szabadkömüves jelszó:

 

 

Ugyanezen szabadkömüves jelszó – „Szabadság, Egyenlöség, Testvériség“ , franciául „Liberté Égalité Fraternité“ – ott található a jelenkori francia 2 eurós érme hátsó oldalán is, mintegy jelezve, a jelenkori Franciaországot is a háttérböl ugyanezen titkos társaság, a Grand Orient irányítja ...

 

 

A mai szabadkömüvesség már összehasonlíthatatlanul korruptabb, sötétebb és ördögimádóbb a gyakorlatban is, mint amik még a Memphis és Mizraim páholyok voltak 1848-ban.

 

Az 1848/49-es forradalom egyik jelentös háttérfigurája a szabadkömüves gróf Teleki László volt, aki Kossuth Lajos párizsi követeként az ottani „központtal“ tartotta a kapcsolatot. Az elveihez makacsul ragaszkodó, öszintén szabadságpárti, a Habsburgokat utáló „egyenes gyerek“ volt, aki az emigrációban és magyarországi visszatérése után sem adta fel az 1848-as forradalom elveit, ami miatt késöbb „túl radikálisnak“ bélyegezték, s egy nappal Deák Ferenc Országgyülésben elmondott kiegyezéses dumája elött az egyre megalkuvóbb magyar politikai elit „megöngyilkoltatta“.

 

Szük egy évszázaddal késöbb a kései leszármazott Teleki Pál gróf, 1938-41 között Magyarország miniszterelnöke, egyébként szintén hasonlóan tragikus sorsra jutott. A „sötét hatalmat“ ekkor már náci Németországnak hívták, s öt is az egyre „kiegyezkedöbb“ magyar politikai elit „öngyilkoltatta“ meg – valószínüleg Hitler parancsára.

 

Talán jobb is, hogy ebben a mostani világban, melyben a „sötét hatalmat“ Európai uniónak és CIA-nak hívják, már nincsen Teleki leszármazott a magyar csúcspolitikában, mivel valószínüleg ö is „öngyilkos“ lenne!

 

Az 1848-as forradalmak valójában egy (alig) kétszáz éves folyamat, az emberiség szándékos „felemelésének“ nyitányát jelentették, s amely folyamat most a 2020-2030-as években fog kulminálódni, s vagy az emberiség „felemeléséhez“ fog vezetni, és annak integrálásához a galaktikus humanoid közösségbe , vagy pedig az elpusztításához.

 

Korábban sok-sok ezer évig sem fejlödött az emberiség olyan sokat mint az elmúlt szük kétszáz esztendöben. Ez nem volt véletlen, hanem a teremtöink „láthatatlan keze“ állt mögötte, a Földet a háttérböl, az emberi civilizáció kezdetétöl fogva irányító titkos társaságokon keresztül.

 

„Isten“még nagyon-nagyon régen megfogadta, hogy büntetésböl primitív állapotban fogja tartani az emberi fajt:

http://biblia.hit.hu/bible/21/GEN/3

 

17 Az embernek pedig monda: Mivelhogy hallgattál a te feleséged szavára, és ettél arról a fáról, amelyről azt parancsoltam, hogy ne egyél arról: Átkozott legyen a föld te miattad, fáradságos munkával élj belőle életednek minden napjaiban.

 

Sajnos ezt az igéretét be is tartotta, a földi ember évezredekig kénytelen volt fáradságos munkából, „földtúrásból“ élni, s ez a sajnálatos állapot csak a 19. században megjelent iparosodással kezdett el változni.

 

Ha megfigyeljük, az 1848-as forradalmak után jöhettek akármilyen rendszerek , pozitívak vagy negatívak, kapitalista, kommunista vagy éppenséggel náci-fasiszta, de azok - ha néha nagyon vitatható módszerekkel is - de végülis mind emelték az emberiség fejlettségi szintjét. Egyedül a haladásellenes, feudális rendszereknek lett biztos bukás a sorsa. Ez mögött az a bizonyos „láthatatlan kéz“, a titkos társaságok álltak.

 

S mivel az egyre fejlettebb ipari/technológiai/tudományos szint egyre nagyobb felelöséggel is járt, ezzel együtt növelve lett az emberiség megkísértésének is a mértéke, mintegy tesztelve, hogy az egyre fejlettebb technológiákat békés avagy pusztító célokra vagyunk-e képesek felhasználni. Na ezt bukták el, de csúfosan, az elödeink a 20. században, s pecsételték meg ezzel alighanem a mi sorsunkat is! Olyanok voltak mint a „problematikus gyerek“, aki a kezébe adott gyufával ahelyett, hogy megfözte volna kényelmesen a vacsoráját, inkább magára gyújtotta a házat! Hitler – ha „normális“ lett volna az emberi faj, elmegyógyintézetben kellett volna hogy végezze – s nem tízmilliók imádott és mélyen tisztelt Führereként.

 

Itt tartunk „jelenleg“. A helyzet nem túl rózsás, annak a valószínüsége, hogy az emberi civilizáció fel lesz számolva, a Jelenések könyvében vázolt próféciák szerint, sajnos jóval magasabb mint a „pozitív integrációs“ forgatókönyvé. Nem jelenti viszont ez azt, hogy mindenki rosszul végzi! Az arra érdemesek, az új „kiválasztottak“, kiknek neve benne lesz a második visszatéréskot az „élet könyvében“, túl fogják élni a megpróbáltatásokat, ill. újból létre lesznek hozva („fel lesznek támasztva“), ha netán elpusztulnának. Itt az ideje öszintén megtérni. Még mindig nem késö.

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=147:forrdalmak&catid=13:toertenelem&Itemid=47#comments

süti beállítások módosítása