Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Saját kormányt akartak Ukrajnában, most fizessenek

2015. február 24. - Andre Lowoa

Alekszej Miller Gazprom vezérigazgató szerint az Ukrajna által igényelt gázszállítás az európai országok gázellátását is veszélybe sodorhatja, és két napon belül leállítják a teljes gázexportot, ha Ukrajna nem fizet a kért gázmennyiségért. "Ukrajna nem teljesítette időre az előfizetést. Máig mindössze 219 millió köbméter gázért fizettek. Az ukrán Naftogaznak két napja van, hogy a Gazprom számláin elhelyezze az összeget" - mondja Miller.

Hídfő.net.ru | Alekszej Miller

A Gazprom-vezető elmondása szerint Ukrajnának 114 millió köbméter gázt szállítanának a következő két napban, de ha nem fizetnek időben a megrendelt mennyiség egészéért, az ahhoz vezet, hogy a Gazprom egész Ukrajnában lekapcsolja a gáztranzitot, vagyis az Európai Unióba irányuló, átmenő gázszállítást is lekapcsolják.

A Gazprom 2014 nyarán állította le a gázszállítást Ukrajnába, mivel Kijev az atlantista puccs óta nem fizetett a kapott és felhasznált gázmennyiségért. A gázszállítás decemberben folytatódott, miután az Európai Unió és Oroszország megegyezett a gáztranzitról és Ukrajna humanitárius alapon történő kimentéséről (a tél miatt). Ukrajna nyugati hitelekből kifizette a Gazprom felé fennálló tartozásának nagy részét. Ugyanakkor a Gazprom a továbbiakban szigorúan megköveteli Kijev részéről a pontos fizetést. Washington és Brüsszel akart saját atlantista kormányt Ukrajnában, most fizessék a vele járó költségeket, ha az Európai Unió területén is akarnak gázellátást.

http://www.hidfo.net.ru/2015/02/24/sajat-kormanyt-akartak-ukrajnaban-most-fizessen
süti beállítások módosítása