Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

JELENTÉS MOCSOKRÁCIÁBÓL

2015. február 22. - Andre Lowoa

Az alábbi helyzetjelentés annyiból fontos, hogy eddig egyetlen párt sem fogalmazott meg ilyen kérdéseket, beleértve a Jobbikot is. Ugyanakkor a cikk szerzője nem szól a legnagyobb rákfenénkről, a bűnöző pártrendszerről. A pártok megszűnéséről, feleslegességéről, a Jobbik is retteg, hiszen akkor a meleg akolból kikerülnek és nem tudnak majd kezdeni magukkal semmit. Ideje lenne a pártrendszertől véglegesen megszabadulni, amit már gróf Széchenyi István is feszegetett több írásában, de úgy látszik, mára a pártok garázdálkodása és bűnözése teljesen tarthatatlanná vált. Az, hogy külföldön mi van és milyen rendszerekben élnek országok, az minket nem érdekel. Bennünket csak az érdekel, hogy a pártrendszert minél előbb meg kell szüntetni.

MIT CSINÁLT EDDIG A MAGYAR ÉRTELMISÉG?

ALUDT? BEHÓDOLT AZ IDEGEN ELLENSÉGNEK?

Mert nem csupán arról van szó, hogy szánalmas, nevetséges, abszurd a demokratikusnak nevezett színjáték. Hanem arról is, hogy a nyugati világban meghonosított úgynevezett liberális demokrácia a hazaárulást, a hazudozást, a butaságot és a szolgalelkűséget jutalmazza, a hazafiságot, az áldozatkészséget, az őszinteséget, a műveltséget és a gerincességet pedig bünteti. Ez a fajta „demokrácia” tehát egy kétségbeejtő morális és szellemi hanyatlást idéz elő, melynek hatásait már napjainkban is érezzük, de a hosszú távú következményei beláthatatlanok. Hasonlóképpen súlyos bajok származnak abból a tényből, hogy a nyugati országokban uralkodó liberális „demokráciák” a közéletben egy olyan politikai nyelvezet elfogadását tették kötelezővé, amely teljes mértékben kizárja az igazán fontos ügyek megtárgyalásának még a lehetőségét is.Történik mindez akkor, amikor Magyarország sorsa véglegesen megpecsételődni látszik. Hazánk néhány évtized múlva a magyarok számára teljesen élhetetlen ország lesz (Sok helyen, főleg az ország egyes északi és keleti régióiban, az ipar tudatos tönkretétele és a cigánybűnözés miatt már ma is az). Az okokkal a radikális hazafiak tisztában vannak, a szélesebb közvélemény azonban továbbra is a tudatosan keltett tévképzetek és illúziók rabja. A mellbevágó tények ugyanis az alábbiak:

1. Amikor a mai tizenéves korosztály eléri a nyugdíjkorhatárt, akkor már az országban mindenütt olyan állapotok fognak uralkodni, mint napjainkban azokon a településeken, ahol a cigányság arányszáma megközelíti vagy meg is haladja az 50%-ot. Egész Magyarország olyan lesz, mint manapság Miskolc vagy Ózd leginkább elcigányosodott kerületei. A köz- és jogbiztonság megszűnik, az utcán cigánybandák garázdálkodnak, az idős magyarok pedig - mostani gyermekeink - lakásaikba bezárkózva, rettegve várják a halált.

2. Amikor a mai tizenévesek elérik a nyugdíjkorhatárt, a nyugdíj az elmúlt régi világ egy távoli, szép emléke lesz csupán. Egyes megalapozottnak tűnő számítások szerint egyébként már a mai 50 évesek is a legjobb esetben arra számíthatnak, hogy mostani fizetésük egyharmadát (!) kapják meg nyugdíjként. És még örülhetnek, mert az utánuk jövő generációknak még ennyi sem fog jutni. Józan ésszel nem nehéz belátni, hogy egy-két millió dolgozó magyar nem lesz képes eltartani két-három millió nyugdíjast és két-hárommillió cigányt.

3. A magyarság körében a születések száma 1957 óta kevesebb, mint a nemzet fenntartásához szükséges lenne, és 1981 óta évente egy kisváros lakosságával csökken a népesség. A nemzetünk megsemmisülésével fenyegető népességfogyás ütemét az elmúlt évtizedek során nem hogy megállítani, de csökkenteni sem sikerült. A jelenlegi világrend illetve a „liberális demokrácia” keretei között soha nem is fog sikerülni. A következmények (elöregedés, a nemzet életerejének hanyatlása, a nyugdíjrendszer válsága) pedig nem a távoli jövőben jelentkeznek, hanem már napjainkban is.

4. Jól láthatóan a nyugati világ urainak egyik legfontosabb célkitűzése, hogy a bevándorlás révén egy kevert fajú, a nemzeti tudattól, hagyományoktól megfosztott európai népességet hozzanak létre. Mivel Magyarország is Európa része, az idegen etnikumok invázióját nem leszünk képesek elhárítani. Amikor a mostani tizenéves korosztály eléri a nyugdíjkorhatárt, egy kevert népességű, etnikai konfliktusoktól sújtott, erőteljes muzulmán befolyás alatt álló Európában fognak élni.

5. Mivel a hatalmassá növesztett várakozások ellenére sem a rendszerváltás nyomán, sem az EU-ba történő beléptetésünk következtében egy jottányit sem közelített a nyugat-európai szinthez a hazai bérszínvonal, ezért – és a világban zajló gazdasági folyamatokat látva – teljes bizonyossággal kijelenthető: az EU keretei között maradva Magyarországnak a leghalványabb esélye sincs arra, hogy polgárai számára valaha is tisztességes életszínvonalat biztosítson.

6. A globális pénzügyi elit hazánkra is gyakorolt borzasztó nyomása nemhogy csökkenne, de kifejezetten erősödni fog az előttünk álló években. Amennyiben például az USA és az EU között valóban megszületik a szabadkereskedelmi egyezmény, akkor a magyar iparnak és mezőgazdaságnak még talpon álló maradéka – kis- és középvállalkozások sokasága – végérvényesen a padlóra kerül. Onnantól kezdve mindegy lesz, hogy milyen összetételű kormány irányítja Magyarországot, mert semmiféle gazdasági jellegű kérdésben sem lesz többé semmiféle hatásköre.

7. A Nyugat minden jel szerint háború árán is meg kívánja akadályozni Oroszország és Kína további erősödését. Akár lesz háború, akár „csupán” éles szembenállás jellemzi majd a Nyugat és Oroszország (illetve Kína) kapcsolatait, a „frontvonalban” lévő Magyarország mindenképpen súlyos (gazdasági, politikai, ne adj Isten katonai) árat fizet majd.

8. Végül, de korántsem utolsó sorban: a rendszerváltás óta évről-évre növekszik a zsidó lobbi befolyása Magyarországon. A Jobbik ugyan kétségkívül szeretné megtörni a zsidóság hazánk felett gyakorolt hatalmát, súlyos kérdés azonban, hogy az egyre inkább mérsékelt arculatot öltő radikális párt képes lesz-e egymagában szembeszállni a nyugati világ egésze fölött teljhatalmat gyakorló, irdatlan erejű hatalommal? Márpedig tisztában kell lennünk azzal, hogy mindaddig, amíg a cionista elit uralja hazánkat is, addig a legcsekélyebb esély sincsen a fentebb említett nemzeti sorkérdések megoldására. (kurucinfo, részlet)

VÉLEMÉNYÜNK A FÖLVETÉSEKRŐL

A cikk szerzője a Jobbik politikáját teljesen tévesen ítéli meg. A Jobbik saját maga illeszkedett be ebbe a pártbandába, méghozzá úgy, hogy szalonképesekké váltak, méghozzá a kommunista és zsidólobbi érdekeinek megfelelően. Egyetlen párttól sem lehet várni Magyarország sorsának a jobbra fordulását, hiszen egyetlen pártnak sincs jövőképe! Egyetlen párt sem fogalmazott meg közép és főleg hosszútávú nemzeti célokat, csupán a mának és a pillanatnak élnek, pusztán a hatalomban maradásuk érdekli őket. Ezzel a teljesen felelőtlen magatartással nemzetünket is a szakadékba sodorták. A bűnözést állami szintre emelték. Ezektől várni megváltást? A pártok nem képviselik a magyar nemzet érdekét, akaratát és elvárásait. Sem a cikk szerzője, sem a Jobbik nem mondja ki, hogy magában a pártrendszerben van a hiba. Semmi szükség pártrendszerre, pártokra, ha a nemzet arra legérdemesebb, feddhetetlen képviselői a kétkamarás Nemzetgyűlésben képesek dönteni minden kérdésben, nemzetünk sorsáról. Egy politikai vezetésnek csak akkor van kezében a hatalom, ha a dolgozó és fegyveres nemzet mögötte áll. Magyarországon jelenleg ilyesmiről szó sincs. A cikk szerzője lényegében olyan látleletet adott, amiről nagyjából mindenkinek van tudomása, de nem szólt lényeges megoldási kérdésekről. Például arról, hogy a demokráciában szavazósdi van, ahol a hülyék, a bűnözők és a gazemberek is szavazhatnak. Ennek eredményeként a politikai vezetés is ilyen figurákból áll össze. Egy magyar Nemzetgyűlésbe a magyar nemzet képviselője nem úgy ül be, hogy a hülyék, a bűnözők és a gazemberek megszavazták, hanem úgy, hogy a képviselőnek eleve feltételek vannak szabva, hogy ki lehet egyáltalán képviselő. Ha ennek megfelel, akkor jelöltetheti magát és csak olyanok dönthetnek a Házba való bejutásáról, akik a nemzeti érdekeknek teljes mértékben elkötelezettek. A pártoknál, a képviselő jelölteknek a pártérdekeknek kell megfelelni. Belőlük lesznek a „pártkatonák”, akiknek a megélhetése a párttól függ. A nemzetgyűlési képviselő viszont „kötött megbízatással” juthat be a Házba. A megbízást tételesen megfogalmazva a választókerületétől kapja, az előzetes, egyeztetett megbízatások alapján. Amennyiben a képviselő munkája során az elvárásoknak nem felel meg, rosszul teljesít vagy nagy hibát követ el, akkor azonnal visszahívható és jöhet másik helyébe. A képviselőség nem lesz nyugdíjas állás, „kihalási” alapon. Minden képviselőnek valamilyen szakterületben hozzáértőnek kell lennie, de a képviselőket arra felhatalmazott szakértői testület is segítheti, hogy jó és megfelelő politikai döntéseket hozzanak a Házban. Ebből is látszik, hogy a pártbűnöző maffiákra ezen túl semmi szükség nincs Magyarországon. Ezek azok a fő szempontok, amitől nálunk rettegnek a politikai bűnözők, akik bitorolják a hatalmat, immár hetven éve. Kép: Mocsokrácia jelképe


http://amagyaroldal.hu/hirek/content/jelent%C3%A9s-mocsokr%C3%A1ci%C3%A1b%C3%B3l-46

süti beállítások módosítása