Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Donbasszban a milicia megkezdte a nehézfegyverei visszavonását!

2015. február 22. - Andre Lowoa

A tervek szerint ma folytatja, holnaptól pedig felgyorsítja a már megkezdett kivonását nehézfegyverzetének a két donbasszi Népköztársaság a front mentén kijelölt úgynevezett ütközőzónából – közölte ma délben Eduard Baszurin, a DNR fegyveres erőinek parancsnok-helyettese.

A kijevi udvarban is megerősítették, hogy Alekszandr Zaharcsenko Donyecki Népköztársaság és Igor Plotnyickij a Luhanszki Népköztársaság vezetői is aláírták az erről szóló dokumentumot.
Eduard Baszurin közlése szerint előbb azokból a szektorokból vonják ki a február 12-i minszki megállapodásban foglaltak alapján a nehézfegyvereket, amelyekben már valóban életbe lépett a tűzszünet.
Petro Kanonyik, Nyalókakirály fegyveres erőinek a tűzszünet és a fegyverkivonás ügyében illetékes képviselője újságírói kérdésre válaszolva nem zárta ki, hogy a két Népköztársaság által a héten felszabadított Gyjebalcevo esetében külön megállapodás jön majd létre. Kanonyik arra vonatkozóan nem nyilatkozott, hogy a Donbassz írányába való juntaerő-összevonások azok miért nem állnak le? (Ma délelőtt ugyanis Volnovahába pl. újabb lator-önjáró löveggyűjtemény érkezett! Nem is akármilyenek.)
Az alábbi videofelvétel a logvinovoi “surranópályán” készült tegnap délután. Amikor még néhány valcmanista hülyegyerek azt hitte, hogy van kiút a nem is létező katlanból. Hááát…! Kivezető út az volt! Csak esély a távozásra-tankokkal-semmi!

https://balrad.wordpress.com/2015/02/22/donbasszban-a-milicia-megkezdte-a-nehezfegyverei-visszavonasat/

süti beállítások módosítása