Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Donbassz ma reggelre

2015. február 22. - Andre Lowoa

zls

 

Donbasszban ma reggelre amolyan “hétvégi, se nem háború-se nem béke” hangulatban telt az éjszaka. Voltak persze települések, ahol sokkal inkább a háborús helyzet dominált.
Donyecket például “Uragan”-rakétákkal lőtte a valcmanista latortüzérség, míg Gorlovkát CSAK BM-21 vetőgépekkel szórták meg. Viszont ezt a két várost stabilan bombázzák a martalócok. Donyeckből kettő, Gorlovkából négy helyi lakos elpusztítását jelentették ma reggel.
Gyjebalcevo környéke csendesnek volt mondható.
puszpusz
Lozovojénál volt egy kis csetepaté, mert jelentették helyi civilek késő este, hogy három helyi lakost puskalövés ért. Mesterlövész hiénára gyanakodtak-mint kiderült joggal. A milicisták az ilyenek fölkutatására szakosodott csapata éjfélre le is húzta a fenevadat Valcman zsoldlistájáról.
(Красный Пахар)Krasznyij Pahar és (Троицкoe)Troickoje környékén az éjszaka több alkalommal is volt tűzpárbaj az minikatlanba bezárt pribékek és a milicisták között.
(Мироновкa)Mironovkánál éjjel kettő tájban figyeltek fel az éber népköztársaságiak egy lopakodó bérgyilkoscsapatra. Tizenöten voltak. A kijevi zsoldlistát vezető udvaronc ezek neveit is kipipálhatja.
(Новотошковкa)Novotoskovkánál késő este három kóbor martalóc kapott el egy fiatal lányt. Megerőszakolták és bestiálisan meggyilkolták. A bulinak egy megkésve arra járőröző milicista csoport vetett véget. Eddig szokatlan eljárásban, fölakasztották a három latort.
A liszicsanszki kórházban is meghalt mára virradóan egy novotoskovkai 18 esztendős lány. Ő tegnap aknára lépett.
(Старобельск)Sztarobelszk mellett is aktivizálta magát egy valcmanista “Grad”-üteg mára virradóan.
Összességében véve nagy a jövés-menés Donbasszban. Nyalókakirály zsoldosseregei erőösszpontosításokat végeznek. Volnovahába legalább egy századnyi latortank érkezett az éjjel. Be is köszönt a tüzérségük Dokucsajevszknek. Ez éjjel két óra tájban történt.
A miliciák is helyezkednek.

Artyemovszkban a helyi lakosságból már jószerével csak a legöregebb férfiak merészkednek ki az utcákra. Állandó lövöldözés hallatszik minden feklől. Fosztogatnak-mulatoznak a katlanból kimenekült, ellátmány nélkül maradt részeg ám fegyveres valcmanista martalócok. A helyi rendőrség az este letartóztatott két önkéntes altisztet, akiket aztán kis idő elteltével cimboráik kiszabadítottak. A városban tapintható a feszültség, ami nőttön-nő.
Kimálházás közben van a “Fehér Konvoj XV.” Ma délre végeznek is a rakodással. A terhüktől eddig már megszabadított kamionok kisebb csoportokban térnek vissza Oroszországba.
Délen-Mariupol környékén-a tegnap délutáni tüzérségi vitatkozást követően csendben telt el az éjszaka.

https://balrad.wordpress.com/2015/02/22/donbassz-ma-reggelre-4/

önj
Nem igazán volt ma egészséges dolog a valcmanistáknak az Artyemovszk-Gyjebalcevo útvonalon flangrálni.
Délelőtt tíz órakor támadt autókázhatnája egy kisebb latorhordának. Aknára futott a masina. Féltucatnyi martalóc ki is szenvedett a helyszínen. A jelentés szerint “gyanús alakok” voltak.
Egy órával később, és nyolc kilométerrel odébb egy másik csoport pribék gondolta úgy, hogy útra kelnének. Gyalogosan vágtak neki az útnak. Hiba volt ez a részükről. Ők tizennégyen voltak. Egyikük sem vette komolyan a megállásra felszólítást. Vizsgálat tárgyát képezi a kilétük, hiszen a ruházatuk fölöttébb gyanús a milicistáknak. Papírjaik meg nem voltak. Ez pedig UKRÁN valcmanistákra nem volt soha jellemző.
Sirokinonál is kihúzták a gyufát ma dél körüli időpontban Nyalókakirály pribékjei. Addig-addig incselkedtek-ágyúilag-a népköztársaságiakkal, hogy azok visszaszóltak. “Grad”-okkal válaszoltak. Hogy ez eredményes válasz volt azt onnan tudni, hogy több lövés arról a helyről nem érkezett.

bojciDonyeck környéke sem a csendes vasárnap megtestesítője. Avgyejevkából reggel óta elsősorban a “Kujbisev” kerületet lövi a latortüzérség.

Peszki milicistáinak is megvolt a mai elfoglaltságuk. A pribékhorda délután négy óráig három alkalommal próbálkozott valami rohamfélével, de belevásolt a foguk.
Gyjebalcevoban a népköztársaságiak vizsgálgatnak nagy kíváncsisággal valami amerikai holmit, ami még a hét elején került a birtokukba. Valami radarféle szerkezet, de még a kezelőjének jelölt valcmanista őrmester is csak a fejét ingatja minden hogyan működik ez?-kérdésre. Elmondása szerint eddig csak ücsörögtek benne, mert jó volt a fűtése.

https://balrad.wordpress.com/2015/02/22/donbassz-mai-napja-6/

süti beállítások módosítása