Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

"Nem tanultak fegyelmet, a fronton ők haltak meg elsőként"

2015. február 22. - Andre Lowoa

A brit Sunday Times hetilap interjút készített egy volt brit katonával, aki tavaly májustól fogva instruktorként működött az Ukrán Nemzeti Gárdában. A 40 éves brit állampolgár, aki korábban Afganisztánban szolgált, majd közel egy évet töltött Ukrajnában, most a brit hetilapnak nyilatkozott a háború eddigi alakulásáról.

Az ukrán felmenőkkel is rendelkező instruktor szerint a kijevi erők veszteségeik nagy részét a rossz felszereltségnek köszönhetik, valamint annak, hogy gyakran saját csapataikat bombázta le a kijevi tüzérség. Elmondása szerint Kijev számára a sorozás teljes kudarc volt, fegyveres erőik nagy részét önkéntesek és zsoldosok alkották, a nagyarányú veszteségek pedig főként annak köszönhetőek, hogy az önkéntesként érkező fiatalok gyakorlatilag most először fogtak fegyvert a kezükben, és úgy küldték őket a frontra. A brit instruktor elmondása szerint a katonai vezetés szintén képzetlen, mindenki tudta, hogy a Debalcevo körül alakuló helyzet katasztrófához vezet, de nem tettek semmit, a politikai vezetés is gyakorlatilag végignézte a történteket.

Az instruktor elmondása szerint az önkéntesekből álló alakulatok irányíthatatlanok voltak, a csapatok nem értesítették egymást egy-egy újabb offenzíva előtt, így gyakran megesett, hogy a kijevi katonák saját tüzérségük áldozatai lettek. Több mint 30 önkéntes zászlóalj harcolt az országban, és az instruktor elmondása szerint mindegyik a "saját háborúját vívta". Nem volt központi parancsnokságuk, nem használtak rádiókommunikációt, ami szintén arra vezethető vissza, hogy képzetlenül küldték őket a frontra. Az instruktor elmondása szerint lehetetlen volt a önkéntes csapatoknak megtanítani a rádió használatát, a frissen érkezett csapatok gyakorlatilag mobiltelefonnal és Twitteren kommunikáltak egymással.

A legnehezebb esetnek az EuroMajdanról toborzott önkénteseket nevezte, akik eleve nem akarták megtanulni a fegyelmet, így a fronton ők estek el elsőként.

Hídfő.net.ru | Délkeleti front


http://www.hidfo.net.ru/2015/02/22/nem-tanultak-fegyelmet-fronton-ok-haltak-meg-elsokent

süti beállítások módosítása