Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Nyugszik a helyzet Donbasszban!

2015. február 17. - Andre Lowoa

fogó

 

Donbasszban mára virradóan a lakosság legalább viszonylagos nyugalomban tölthette az éjszakát. Valcmanék a jelek szerint fölfogták: a gyjebalcevoi katlanban rekedt pribékjeik “túszok” bizonyos értelemben, és életben maradásuk nagyban függvénye a latortüzérség elhallgatásának.
Talán ezen felismerés okán telhetett az elmúlt napokban folyamatos latortüzérségi ostrom alatt álló donbasszi városok és falvak lakóinak mára virradó éjszakája “nyugalomban.”

kkk

Gyjebalcevo ma reggelre szinte teljes mértékben a népköztársasági erők ellenőrzése alá került. Valcman bérgyilkosai tömegesen tették le a fegyvert az éjszaka, rádöbbenve kilátástalan helyzetükre. A várost egyébként szinte teljesen le kellett zárni, mert mindenfelé szinte minden alá van aknázva. Kiváltképp a vasúti pályaudvar és környéke. Gyjebalcevo igazi tortúraszínhely. Elpusztult martalócok százainak hullái hevernek városszerte temetetlenül.

Csjernuhino környékén mára virradóan szintén heves harcok voltak. A valcmanisták kétségbeesetten küszködtek, de hajnalra lecsillapodtak. Több mint százötven zsoldos adta meg itt is magát.
A katlanon kívül Peszkinél dúlt harc az éjszaka. Nyalókakirály latorjai megpróbálkoztak egy Peszki elleni támadással. A jelentések szerint a teljes bandát megsemmisítette a milicia. Tankok, páncélozott járművek, teherautók, és nyilvánvalóan egy csomó lator pusztult el mára virradóan Peszkinél.
Információk szerint a Mariupolban fészkelő “Azov” latorzászlóalj sirokinoi kirohanása olyan veszteségekkel járt, hogy Kijev a bűnbanda megszűntté nyilvánítását fontolgatja. A zászlóalj parancsnoka elátkozta Turcsinov Hiénát, aki elrendelte a pribékhorda “kirohanását”!

bót

Mára virradóan Harkovban alaposan helybenhagyták a Jobb Szektor helyi gruppenführerét és kíséretét. Egy pártrendezvényről oszladozott éppen a bagázs, amikor elkapták őket-vélhetően Donbasszból érkezett martalócok, akiknek nem tetszett, hogy amíg ők harcoltak, a nácik csupán szurkoltak. A dicstelen bandát jó alaposan eltángálták. Kórházban varrogatják-stoppolgatják őket.

https://balrad.wordpress.com/2015/02/17/nyugszik-a-helyzet-donbasszban/


Rálőttek a Russia Today helyszíni tudósítójára. Tűzszünet?

Nem engedik, hogy a délkeleti háborús helyzetről videofelvétellel alátámasztott hiteles beszámolók készüljenek, - mesterlövészek vették tűz alá a Russia Today helyszíni tudósítóit Debalcevo mellett.

Néhány kilométerre Debalcevo településtől tűz alá vették az újságírókat, két nappal azután, hogy állítólag már tűzszünet van. Az eset az Uglegorszk település felé tartó útszakaszon történt, ami alig 14 kilométerre található Debalcevotól. Az ukrán mesterlövészek megakadályozták, hogy a helyszíni tudósítók továbbhaladjanak a település felé. Halálos áldozatok szerencsére nem voltak.

Annak ellenére, hogy két napja érvénybe lépett a tűzszünet, továbbra is vannak helyi harcok. Az ukrán háborúban vadásznak az orosz újságírókra, eddig orosz állami hírszolgáltatók öt munkatársát lőtték le a volt Ukrajna területén.

http://www.hidfo.net.ru/2015/02/17/ralottek-russia-today-helyszini-tudositojara-tuzszunet



Gyjebalcevoi katlan: kész a főzet?

Legfrissebb értesüléseink szerint a gyjebalcevoi katlanban a martalóchordáktól teljesen elvágott helyi vezérkar rádión közölte a kétségbeesett zsoldosbandákkal: azt tegyenek ezentúl, amit jónak látnak. A parancs kiadását sürgette, hogy Maradék-Ukrajna távoli vidékeiről szülők és hozzátartozók karavánjai indultak Donbassz felé, akik folyamatosan telefonon bombázzák csapdába esett hozzátartozóikat, hogy adják meg magukat. A jelentés szerint több latoregység rádión keresztül felvette a kapcsolatot a népköztársasági erőkkel, és közölték: kisebb csoportokban, fegyvertelenül-elhagyják állásaikat, és megadják magukat.

Magyar idő szerint délben a “Kijevi Rusz” névre hallgató jobbszektoros bűnbanda rádión keresztül közölte, hogy az utolsó óráikat élik.
A Munkácsi 128. Hegyivadász Dandár pedig közölte Kijevvel, hogy ha este hat óráig nem mentik ki őket, kapitulálni fognak.

A Gyjebalcevo 80 százalékát felszabadító milicisták állásaira váratlanul tüzérségi tüzet nyitottak Valcman pribékjei.
Csjernuhino táján vad csetepaté volt. Négy martalóctank, hét BMP, hat teherautó lett vasgyártási alapanyag. Hatvan körülire saccolják a fűbe harapott zsoldosok számát.
A milicia négy katonája elesett, tizenhat megsebesült, és két BMP havárialistára került.
Délelőtt tíz órakor Gorlovkát és Janakijevot tüzérségi csapás érte. (Janakijevot tankágyúkkal lőtte a latorhad. Viszont gyorsan be kellett fejezniük a mészárlást, mert kilenc tankjuk közül nyolc néhány perc elteltével “túlhevült”. (Rossz volt a felderítésük. A közelben volt egy népköztársasági “Grad”-üteg, amit nem vettek észre a pribékek.)

https://balrad.wordpress.com/2015/02/17/gyjebalcevoi-katlan-kesz-a-fozet/

süti beállítások módosítása