Közel egyhónapos, megfeszített szervezőmunka eredményeként tegnap estére összeröffent Pesten a szervezkedők vezérei szerint vagy kétezer valódi “eusbirka”!
Az összeröffenet apropóját Vlagyimir Putyin orosz elnök mai magyarországi látogatása szolgáltatta. Liberálisaink legnagyobb bánatára. Ennek a látogatásnak az előestéjére időzítették tiltakozó NAGGYŰLÉSÜKET az orosz államfő ellen.

bzz1

 

Óriási buzizászlók úsztak a gyülevész népség feje fölött. Lobogtak az Európai Unió sárgacsillagos kék rongyai, meg csakúgy virítottak a panyókaként használt ukrán flagok. (Magyar trikolor elvétve volt felfedezhető, kivéve a balgamenet élén kifeszített molinó. Manapság már erre is lehet bármiket firkálni, oszt’ a menet élire vele! Közvetlenül fölötte a buzimozgalom transzparense!)

bzz2

Komoly sokadalomnak tűnt az összeverődött népség, de azért megtudtuk, hogy majdugyanannyi rendőr meg újságíró volt a tömegben, mint az orosz államfő ellen lihegő liberális és nemtelen egyed. Épületes egy látvány volt!
Szóval! Ennyi előkészület után maguk a szervezők is több deviáns mókár megjelenésére számítottak, de hát csak számukra csalódást keltően kevés “demokrata” szaladt össze a bulira. Jórészt már ismerték is egymást. A pesti buziparádéról, meg az utóbbi hetek-hónapok belterjes összejöveteleiről. Legutóbb a Merkel-szeánszon találkoztak egymással. Most ismét örömködhettek egymásnak.

bzz

Siratták jó hangosan Ukrajnát, meg rettegtek “Magyarország orosz megszállásától.” Az uniós zászlók alatt!
Kikiáltották Oroszország elnökét patás ördögnek meg háborús bűnösnek!
(Talán ha láttak volna odesszai meg donbasszi felvételeket! Lehet persze hogy láttak, de hát az ő zavart elméikben a “zoroszokvótak” az elkövetők.)
Szóval lezajlott tegnap Magyarország történelmének első, nyilvános tüntetése egy Magyarországra látogató államfő ellen!
SZÉGYEN EZ, HOGY EGY RABBÁ TETT, KIFOSZTOTT ORSZÁGBAN VANNAK OLYANOK, AKIK A GYARMATOSÍTÓ MELLETT TÜNTETTEK!
A mi szégyenünk!

https://balrad.wordpress.com/2015/02/17/eu-s-meg-buzi-meg-ukran-zaszlok-lobogtak-fennen-budapesten/